Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
67906
Players nickname
Zaki Flamingo
Suspect ID
68320
Date of violation
Mar 22, 2025
Time of violation
22:25
Proofs
https://youtu.be/fX-pDHAP9YA

Zaki Flamingo

Player
Player
U povu se vidi kako igrac ponistava moju dozvolu cak i ako nisam isao u gradu preko ogranicenja.Milsim da igrac ne sme da oduzima dozvole ako je vozilo nepropisno parkirano.Nakon toga mi daje 20k da ga nebi okacio.Nadam se da ce igrac dobiti kaznu.Hvala u napred. Srdacan pozdrav,Zaki.

Popke Magomedov

SLAYER
Player
U povu se vidi kako igrac ponistava moju dozvolu cak i ako nisam isao u gradu preko ogranicenja.Milsim da igrac ne sme da oduzima dozvole ako je vozilo nepropisno parkirano.Nakon toga mi daje 20k da ga nebi okacio.Nadam se da ce igrac dobiti kaznu.Hvala u napred. Srdacan pozdrav,Zaki.
hahahahahahaha e moj zaki , ovo je samo jedan covek iz pda i nema sanse da se dobije warn + ovo nije ceo pov
Srdacan pozdrav , Popke.

karloduspi

Player
Player
Kratak pov, dostavi pov od pocetka kad si prekoracio brzinu i za ilegalno oruzije. Nisi imao masku i prepoznao sam te.

ioasd

Player
Player
Molio bih admina koji ovo bude pregledao da kazni igraca 67906 za mg jer je lik dosao i rekao citiram "sidji roki, sidji visa silo" koliko sam ja upoznat u pravila ove igrice mislim da je admin ooc, a on je spomenuo prezime administratora zoki roki tako da bi se igrac trebao kazniti za mg(meta gaming) hvala na citanju i ugodan dan vam zelim!!!

ioasd

Player
Player
Takodje je rekao imam POV sto znaci da bi admin trebao da ga utisa na 180 minuta jer je to vec mass mg

Zoki Roki

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu.

Dostavite duzi POV

Za dostavljanje duzeg POV-a imate 12 sati

Gibo Cash.

Player
Player
I neće PD dobiti warn jer je to samo jedna osoba a da su 3 onda bi dobili warn a pošto ne znaš Zaki onda nemoj bezveze da kačiš PD i plus nisi napisao u formatu ID nego si samo LSPD. Hvala na pažnji.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom