By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!a ti bas volis da unistavas nekom zabavuKao sto se po snimku moze cuti doticna osoba govori da igra na tudjem nalogu.
pravila su pravilaa ti bas volis da unistavas nekom zabavu
Nemoj biti agresivanOVAKVE LJUDE DEBILE KOJI KACE ZA SVE MOGUCE TREBA JEBATI
joj sile za kaj se vi kaciteKao sto se po snimku moze cuti doticna osoba govori da igra na tudjem nalogu.
a zato kad bi tb neko okacio da bi supka da te skineKao sto se po snimku moze cuti doticna osoba govori da igra na tudjem nalogu.
Vidi stoji to je krsenje ali ti ne morac bit dijete raspalo i krsit drugoj djeci igru sa permom bez ikakog razloga ako ti nije nista napravijo cemu ovo onda uzivas gasit acc ljudimaKao sto se po snimku moze cuti doticna osoba govori da igra na tudjem nalogu.
Neka me kace ako imaju razlog… moj nalog niko nemaa zato kad bi tb neko okacio da bi supka da te skine
Do sada jedini koji je dao normalnu prozivkuVidi stoji to je krsenje ali ti ne morac bit dijete raspalo i krsit drugoj djeci igru sa permom bez ikakog razloga ako ti nije nista napravijo cemu ovo onda uzivas gasit acc ljudima
Oprosti Diego preporuči mi nekog psihijatra ti si im tamo česta mušterija.Bate sto si kacio ovo javi se prvoj psihijatrijskoj ustanovi ili najbližem farmaceutu !