Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.

Ognjen Bwubob

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Ognjen
2. Vaše godine: 15
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 5-8h
5. Vaš Discord: tajson._.
6. Vaše ingame ime: Ognjen Bwubob
7. Vaš ID: 27712

Dodatne informacije

1. Lider za..... Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

2.1 Voditi organizaciju kao što je Lifeinvader predstavlja izazov u smislu koordinacije različitih sektora i timova. Ova pozicija omogućava mi da unapredim svoje sposobnosti u menadžmentu, donošenu strateških odluka i vođenju timova.

2.2 Dugo sam u ovoj organizaciji te znam i kako radi, nakon ovolikog vremena provedenog u ovoj organizaciji mislim da sam i spreman voditi istu sa mojim timom koji bi držali uspešna 2 mandata.

2.3 Lifeinvader nudi priliku za rad u dinamičnom okruženju, sa različitim timovima i kreativnim stručnjacima. Kroz vođenje organizacije, imao bih priliku da sarađujem sa talentovanim pojedincima iz različitih oblasti, što bi omogućilo sticanje novih perspektiva i razmena ideja koje će unaprediti rad organizacije i projekata koje realizujemo.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Moj predlog za ovu organizaciju je to što bi održavao mnogo zanimljivih događaja u kojima bi svi uživali poput: Car Show, Talent Show, Interview sa raznim licima kao što je i pre bilo ponekad. Dao bi svima šansu da probaju i da postanu deo našeg tima. Imao bi različite sektore timova poput: Oglasa, Obezbeđenja itd.

Hvala na čitanju i srećno ostalim kandidatima.​

Max Salvatore

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za Lifeinvader koji će se dešavat u Petak 28/03/2025 u 18:00h
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom