Prijava za lidera SAHP-a
Osnovne informacije:
1. Ime IRL: Angelo Dante
2. Godine: 15
3. Vremenska zona: EU
4. Prosjek online po danu: 1-13h
5. Discord: Progaming4359
6. Ingame ime: Dante Romanov
7. ID: 66049
---
Dodatne informacije
1. Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)
2. Zašto želim biti lider ove organizacije?
Iskustvo i disciplina – Već imam iskustva u vođenju i organizaciji RP-a. Znam kako uspostaviti red, hijerarhiju i efikasan tim unutar organizacije.
Poboljšanje RP-a – Želim podići kvalitetu RP-a unutar SAHP-a. Planiram uvesti više realističnih patrola, taktičkih treninga i organiziranih operacija.
Aktivnost i organizacija – S obzirom na moj prosjek online vremena, mogu posvetiti dovoljno vremena organizaciji, regrutaciji i obuci novih članova.
3. Savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Veći fokus na timski rad i komunikaciju – Bolja koordinacija između jedinica putem radijskih frekvencija i obuka.
Realističniji pristup patrolama – Uvođenje planiranih patrola i većeg fokusa na sigurnost prometa.
Striktnija regrutacija i obuka – Postavljanje viših RP standarda za nove članove
kako bi se osigurao ozbiljan pristup organizaciji.
Osnovne informacije:
1. Ime IRL: Angelo Dante
2. Godine: 15
3. Vremenska zona: EU
4. Prosjek online po danu: 1-13h
5. Discord: Progaming4359
6. Ingame ime: Dante Romanov
7. ID: 66049
---
Dodatne informacije
1. Lider za: San Andreas Highway Patrol (SAHP)
2. Zašto želim biti lider ove organizacije?
Iskustvo i disciplina – Već imam iskustva u vođenju i organizaciji RP-a. Znam kako uspostaviti red, hijerarhiju i efikasan tim unutar organizacije.
Poboljšanje RP-a – Želim podići kvalitetu RP-a unutar SAHP-a. Planiram uvesti više realističnih patrola, taktičkih treninga i organiziranih operacija.
Aktivnost i organizacija – S obzirom na moj prosjek online vremena, mogu posvetiti dovoljno vremena organizaciji, regrutaciji i obuci novih članova.
3. Savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Veći fokus na timski rad i komunikaciju – Bolja koordinacija između jedinica putem radijskih frekvencija i obuka.
Realističniji pristup patrolama – Uvođenje planiranih patrola i većeg fokusa na sigurnost prometa.
Striktnija regrutacija i obuka – Postavljanje viših RP standarda za nove članove
kako bi se osigurao ozbiljan pristup organizaciji.