Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
47426
Players nickname
Djokica Safirijanovic
Suspect ID
6810
Date of violation
Mar 23, 2025
Time of violation
21:20
Proofs
https://streamable.com/b1n81k

Tin

Player
Player
jedino ti mislis da te neko podjebava, ja samo radim svoj poso
Ma da brate,govorim ti da šutiš jebeno jer sam se toliko iznervirao a ti nastavljas sve više i više,i onda kad ti neko uzvrati kako treba kacis.Brate moj igram grand već 4 godine nemoj samo da me učiš igrat

Djordje Sapphire

Player
Player
Ma da brate,govorim ti da šutiš jebeno jer sam se toliko iznervirao a ti nastavljas sve više i više,i onda kad ti neko uzvrati kako treba kacis.Brate moj igram grand već 4 godine nemoj samo da me učiš igrat
Pitam te svo vreme jel znas prava svoja i ti pricas da cutim i kako ja da znam dal ti znas svoja prava?

Tin

Player
Player
Pitam te svo vreme jel znas prava svoja i ti pricas da cutim i kako ja da znam dal ti znas svoja prava?
Ma nema smisla ovo,brate kazm ti 3 puta da umuknes jebote hapsis me nedjelju navečer iznervirao sam se,i ti nastavljas sve brže i brže i dosl sam čuo kako se smiješ

Azil Aljumani

Player
Player
Ma nema smisla ovo,brate kazm ti 3 puta da umuknes jebote hapsis me nedjelju navečer iznervirao sam se,i ti nastavljas sve brže i brže i dosl sam čuo kako se smiješ
Mjau mjau pcujemo se i jurcamo kao tom & jerry nisam znao da mozes da padnes u jail od state org u grand sa obzirom da i oni krse pravila nenormalno :ROFLMAO:

Tin

Player
Player
Al već kad si se dozvo sam dođi da ti pljunem u oko

Tin

Player
Player
Jebote da sam bar znao prije da se na forumu okupljaju ovako jebeni likovi.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom