POV
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Brate ako ces vec da baitas nemoj da koristis sharingMnogo jak forum warrior
jedino ti mislis da te neko podjebava, ja samo radim svoj posoPodjebavas me sa onim pravima pa me kacis kad popizdim,koja si ti p**** od covjeka
Ma da brate,govorim ti da šutiš jebeno jer sam se toliko iznervirao a ti nastavljas sve više i više,i onda kad ti neko uzvrati kako treba kacis.Brate moj igram grand već 4 godine nemoj samo da me učiš igratjedino ti mislis da te neko podjebava, ja samo radim svoj poso
Pitam te svo vreme jel znas prava svoja i ti pricas da cutim i kako ja da znam dal ti znas svoja prava?Ma da brate,govorim ti da šutiš jebeno jer sam se toliko iznervirao a ti nastavljas sve više i više,i onda kad ti neko uzvrati kako treba kacis.Brate moj igram grand već 4 godine nemoj samo da me učiš igrat
Ma nema smisla ovo,brate kazm ti 3 puta da umuknes jebote hapsis me nedjelju navečer iznervirao sam se,i ti nastavljas sve brže i brže i dosl sam čuo kako se smiješPitam te svo vreme jel znas prava svoja i ti pricas da cutim i kako ja da znam dal ti znas svoja prava?
On ako je forum warrior pljuni me u okoMnogo jak forum warrior
Mjau mjau pcujemo se i jurcamo kao tom & jerry nisam znao da mozes da padnes u jail od state org u grand sa obzirom da i oni krse pravila nenormalnoMa nema smisla ovo,brate kazm ti 3 puta da umuknes jebote hapsis me nedjelju navečer iznervirao sam se,i ti nastavljas sve brže i brže i dosl sam čuo kako se smiješ
Au brt idi nazad u osnovnuJa ne vidim da je itko pitao ili zvao nekog Popkea ovdje
HAHAHAHA au brt nije tebi lakoAl već kad si se dozvo sam dođi da ti pljunem u oko
A tebe je isto neko zvao ili?Mjau mjau pcujemo se i jurcamo kao tom & jerry nisam znao da mozes da padnes u jail od state org u grand sa obzirom da i oni krse pravila nenormalno![]()