Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Konstantno krsenje pravila | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
38883
Players nickname
Jocke Cufta
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Mar 24, 2025
Time
0000
Proofs
https://youtube.com

Aleksa1.

Player
Player
Pozdrav mujo i abrahame pisem vam ovaj unban appeal sa nadom da ce biti prihvacen.
Dobio sam ban za konstantno krsenje pravila na zalbi ovde Approved - Konstanto krsenje server pravila | 38883
e sad necu da se pravdam niti bilo sta Jeste pravedno donesena odluka ali bih zeleo da zamolim za unban
banovan sam oko 2 meseca i igra mi se igrica sa prijateljima mislim da sa svim adminima i da isti moze da potvrde
Ako mozete da mi date unban na sledeci najmanji ban makar od 1 dan slobodno mi lupite blacklistu ponovo
Izvinite ako vas ometam u ostalim stvarima koje radite
ali mislim da sam jedan od naj aktivnijih igraca na serveru bio ulozio sam dosta vremena u ovaj projekat a da radim ban evade ne zelim jedino ako dobijem unban na mainu
tad cu da igram ovako nista krivo mi je sto sam krsio ta pravila koja sam krsio ali vi ste tu da odlucite sta ce te samnom
nadam se pozitivnom odgovoru
Jocke Euforija 38883
Ako treba nesto dodatno da me pitate i to diskord mi je Jocke0396 Ugodan dan

MilomirMaric

Player
Player
Pozdrav mujo i abrahame pisem vam ovaj unban appeal sa nadom da ce biti prihvacen.
Dobio sam ban za konstantno krsenje pravila na zalbi ovde Approved - Konstanto krsenje server pravila | 38883
e sad necu da se pravdam niti bilo sta Jeste pravedno donesena odluka ali bih zeleo da zamolim za unban
banovan sam oko 2 meseca i igra mi se igrica sa prijateljima mislim da sa svim adminima i da isti moze da potvrde
Ako mozete da mi date unban na sledeci najmanji ban makar od 1 dan slobodno mi lupite blacklistu ponovo
Izvinite ako vas ometam u ostalim stvarima koje radite
ali mislim da sam jedan od naj aktivnijih igraca na serveru bio ulozio sam dosta vremena u ovaj projekat a da radim ban evade ne zelim jedino ako dobijem unban na mainu
tad cu da igram ovako nista krivo mi je sto sam krsio ta pravila koja sam krsio ali vi ste tu da odlucite sta ce te samnom
nadam se pozitivnom odgovoru
Jocke Euforija 38883
Ako treba nesto dodatno da me pitate i to diskord mi je Jocke0396 Ugodan dan
Sto smaras? Odbijena ti je prekljuce

Status
Not open for further replies.
Top Bottom