Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
60075
Players nickname
Jakica Sopranoo
Suspect ID
54086 i 51282
Date of violation
Mar 24, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/6Qjl0ravcyo

Sopranoo

Player
Player
POV, mikrofon mi je mehanicki na slusalicama bio iskljucen, stao sam da ih pitam vezano za auto, a nisam primjetio da mi je mikrofon iskljucen na slusalicama i da se ne cujem iz tog razloga. Ugl, na kraju videa se moze vidjeti da mi mikrofon radi i da se cujem nakon sto sam ga upalio..

A sto se njih tice, nakon sto sam ispunio zahtjev svejedno su me ispucali sto je krsenje generalnog pravila 6.15

Last edited:

Djole Angel

Player
Player
U Mom POV-u se jasno vidi gde mu ja i kolega brojimo i on se polako sklanja i krece u rikverc kada smo krenuli da ga pucamo i radi MG pise na papiric a ruke su mu vezane sto je i PG. Generalno Pravilo 6.15 nije krseno od strane mene i kolege zato sto je gospodin trebao odma da se skloni bez da ista prica i nije trebao da se vraca u rikverc kao sto se vidi na mom POV-u , malo je krenuo u nazad tako da nije ispunio zahtev i nije se pomerio. SAMO MOLIM DA SE SACEKA DA SE MOJ POV OBRADI na Youtube

Sopranoo

Player
Player
U Mom POV-u se jasno vidi gde mu ja i kolega brojimo i on se polako sklanja i krece u rikverc kada smo krenuli da ga pucamo i radi MG pise na papiric a ruke su mu vezane sto je i PG. Generalno Pravilo 6.15 nije krseno od strane mene i kolege zato sto je gospodin trebao odma da se skloni bez da ista prica i nije trebao da se vraca u rikverc kao sto se vidi na mom POV-u , malo je krenuo u nazad tako da nije ispunio zahtev i nije se pomerio. SAMO MOLIM DA SE SACEKA DA SE MOJ POV OBRADI na Youtube
hahahha pa jasno se na POV-u vidi kako sam ispunio uslov a vi ste krenuli pucati, a krenuo sam u rikverc kad ste krenuli pucati da vas pitam sto pucate ako sam ispunio uslov...

Djole Angel

Player
Player
krenuo sam u rikverc kad ste krenuli pucati da vas pitam sto pucate....
nisi se cuo zao mi je u mojim mislima sam video da me provociras mislim da samo trebas biti kaznjen za fear RP posto si imao dve puske i nisi pobegao a u rl bi svako gas dao da ne umre al dobro.

Sopranoo

Player
Player
nisi se cuo zao mi je u mojim mislima sam video da me provociras mislim da samo trebas biti kaznjen za fear RP posto si imao dve puske i nisi pobegao a u rl bi svako gas dao da ne umre al dobro.
pa krenuo sam bjezati, a kad ste krenuli pucati tak i tako je bilo kasno za pobjec, bio sam u sekundi mrtav...

Tarci Karamelo

Server Administrator
Server Administrator
Nako Pregleda dokaza, odlucio sam Odbiti ovu zalbu
POV nije validan
(Zvuk se necuje na Pocetku)​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom