Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Adnan Tabanni

Player
Player
1. Adnan
2. 15
3. GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-5 sati
5. Vaš discord: .ado123
6. Vaše ingame ime: Adnan Tabannii
7. Vaš ID: 61973

Dodatne informacije

1. Lider za : Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

Unaprijedjenja sistema Lifeinvader:

◈Odrzao bih red u Lifeinvaderi i raspodjelio bih uloge svakome po zasluzi.
◈ Red u organizaciji bi bio takav da bilo kakva toksicnost i nepostovanje medju kolega dovelo bi do sankcionisanja.

Organzacione i komunikativne vjestine:

◈Imam dosta vjestine u komunikaciji sto je jako bitno kako bih bio dobar leader i kolega
◈Imam dosta velike organizacione vjestine po mome misljenju te bih mogao da dovedem Lifeinvader u jednu jako obucenu,organizovanu,raspodjeljenu,dobru organizaciju

Zelio bih vidjeti sebe kao lidera Lifeinvader-a
◈Vec dugo sam u Los Santos-u,bio sam visi cin raznikm organizacijama i smatram da sam spreman da postanem lider jedne jako bitne organizacije poput Lifeinvader-a

3. VAŠ SAVJET ZA POBOLJŠANJE ROLEPLAY-A U ORGANIZACIJI

Kreativnost i inovativnost

◈Svaki clan Lifeinvader-a bi imao pravo na savjet poboljsanja rada,zato sto smatram da bi time kolege imale bolji odnos medju sebe.
◈Svake sedmice bi imali sastanak na kojem bi smisljali nove ideje kako bi poboljsali rad nase organizacije.

Intervju clanova ostalih organizacija i gradjana:
.
Jedna od zaduzenosti radnika Lifeinvader-a bi bila da rade intervju sa clanovima ostalih organizacija i gradjana o desavanjima koja su se desila u gradu.
Intervuisanje clanova vlade o stanju u drzavi i gradu.
Svake sedmice barem jednom bi se na bubici (discordu) Lifeinvader-sa objavljivali intervju-i o stanju u drzavi i pogledu gradjana.

◉Profisionalnost radnika Lifeinvader-a

◈Svaki intervju bi morao biti uz pristanak gradjanina,Radnika Drzavnih sluzbi,...
◈Radnici Lifeinvader-a bi morali biti profisionali,ni u jednom trenutku prosti,kulturni i smireni u toku svoga posla

Hvala vam na citanju u naprijed,Adnan Tabannii

Tarik Fallcone

GRAND ON TOP
Server Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za Lifeinvader koji će se dešavat u Petak 28/03/2025
u 18:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.​

Top Bottom