1. Adnan
2. 15
3. GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-5 sati
5. Vaš discord: .ado123
6. Vaše ingame ime: Adnan Tabannii
7. Vaš ID: 61973
Dodatne informacije
1. Lider za : Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
◉Unaprijedjenja sistema Lifeinvader:
◈Odrzao bih red u Lifeinvaderi i raspodjelio bih uloge svakome po zasluzi.
◈ Red u organizaciji bi bio takav da bilo kakva toksicnost i nepostovanje medju kolega dovelo bi do sankcionisanja.
◉ Organzacione i komunikativne vjestine:
◈Imam dosta vjestine u komunikaciji sto je jako bitno kako bih bio dobar leader i kolega
◈Imam dosta velike organizacione vjestine po mome misljenju te bih mogao da dovedem Lifeinvader u jednu jako obucenu,organizovanu,raspodjeljenu,dobru organizaciju
◉ Zelio bih vidjeti sebe kao lidera Lifeinvader-a
◈Vec dugo sam u Los Santos-u,bio sam visi cin raznikm organizacijama i smatram da sam spreman da postanem lider jedne jako bitne organizacije poput Lifeinvader-a
3. VAŠ SAVJET ZA POBOLJŠANJE ROLEPLAY-A U ORGANIZACIJI
◉ Kreativnost i inovativnost
◈Svaki clan Lifeinvader-a bi imao pravo na savjet poboljsanja rada,zato sto smatram da bi time kolege imale bolji odnos medju sebe.
◈Svake sedmice bi imali sastanak na kojem bi smisljali nove ideje kako bi poboljsali rad nase organizacije.
◉ Intervju clanova ostalih organizacija i gradjana:
.
◈Jedna od zaduzenosti radnika Lifeinvader-a bi bila da rade intervju sa clanovima ostalih organizacija i gradjana o desavanjima koja su se desila u gradu.
◈Intervuisanje clanova vlade o stanju u drzavi i gradu.
◈ Svake sedmice barem jednom bi se na bubici (discordu) Lifeinvader-sa objavljivali intervju-i o stanju u drzavi i pogledu gradjana.
◉Profisionalnost radnika Lifeinvader-a
◈Svaki intervju bi morao biti uz pristanak gradjanina,Radnika Drzavnih sluzbi,...
◈Radnici Lifeinvader-a bi morali biti profisionali,ni u jednom trenutku prosti,kulturni i smireni u toku svoga posla
Hvala vam na citanju u naprijed,Adnan Tabannii
2. 15
3. GMT +1
4. Prosjek online po danu: 4-5 sati
5. Vaš discord: .ado123
6. Vaše ingame ime: Adnan Tabannii
7. Vaš ID: 61973
Dodatne informacije
1. Lider za : Lifeinvader
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):
◉Unaprijedjenja sistema Lifeinvader:
◈Odrzao bih red u Lifeinvaderi i raspodjelio bih uloge svakome po zasluzi.
◈ Red u organizaciji bi bio takav da bilo kakva toksicnost i nepostovanje medju kolega dovelo bi do sankcionisanja.
◉ Organzacione i komunikativne vjestine:
◈Imam dosta vjestine u komunikaciji sto je jako bitno kako bih bio dobar leader i kolega
◈Imam dosta velike organizacione vjestine po mome misljenju te bih mogao da dovedem Lifeinvader u jednu jako obucenu,organizovanu,raspodjeljenu,dobru organizaciju
◉ Zelio bih vidjeti sebe kao lidera Lifeinvader-a
◈Vec dugo sam u Los Santos-u,bio sam visi cin raznikm organizacijama i smatram da sam spreman da postanem lider jedne jako bitne organizacije poput Lifeinvader-a
3. VAŠ SAVJET ZA POBOLJŠANJE ROLEPLAY-A U ORGANIZACIJI
◉ Kreativnost i inovativnost
◈Svaki clan Lifeinvader-a bi imao pravo na savjet poboljsanja rada,zato sto smatram da bi time kolege imale bolji odnos medju sebe.
◈Svake sedmice bi imali sastanak na kojem bi smisljali nove ideje kako bi poboljsali rad nase organizacije.
◉ Intervju clanova ostalih organizacija i gradjana:
.
◈Jedna od zaduzenosti radnika Lifeinvader-a bi bila da rade intervju sa clanovima ostalih organizacija i gradjana o desavanjima koja su se desila u gradu.
◈Intervuisanje clanova vlade o stanju u drzavi i gradu.
◈ Svake sedmice barem jednom bi se na bubici (discordu) Lifeinvader-sa objavljivali intervju-i o stanju u drzavi i pogledu gradjana.
◉Profisionalnost radnika Lifeinvader-a
◈Svaki intervju bi morao biti uz pristanak gradjanina,Radnika Drzavnih sluzbi,...
◈Radnici Lifeinvader-a bi morali biti profisionali,ni u jednom trenutku prosti,kulturni i smireni u toku svoga posla
Hvala vam na citanju u naprijed,Adnan Tabannii