Mislim da je malo bolja gaming stolica i zato ima veci range
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ILJEGAL REDUXMislim da je malo bolja gaming stolica i zato ima veci range
Hahahahhahahahahhha ti si preso igricu ali bi mogao prvo da naucis pisatILJEGAL REDUX
Ne brini se nije, kacio sam sa tim revom 30puta i nista nisam dobio jer nije i nemojte plakat vise ako decko nema pov jer ima malo bolju gaming stolicu gde ima vise rangea nego inaceMalo ti ilegalan skin za rev pobratime
Iljegal redux kontas da sam namerno napisaoHahahahhahahahahhha ti si preso igricu ali bi mogao prvo da naucis pisat
Niko ne place samo ti kazem brate a i to sa rangom ti je bug do granda nekad ti imas veci range nekad drugi igrac.Niti znam ko si ti niti ko je ovaj kojeg si kacio al za taj skin za rev znam da je 100% ilegalan.Ne brini se nije, kacio sam sa tim revom 30puta i nista nisam dobio jer nije i nemojte plakat vise ako decko nema pov jer ima malo bolju gaming stolicu gde ima vise rangea nego inace![]()
Pa da tako i ja znam ponekad da slucajno bug do granda skinem neku stvar zvanu Cheat redux ili cheat i tako imam veci range i strce mi skeletoniNiko ne place samo ti kazem brate a i to sa rangom ti je bug do granda nekad ti imas veci range nekad drugi igrac.Niti znam ko si ti niti ko je ovaj kojeg si kacio al za taj skin za rev znam da je 100% ilegalan.
Imas decko 18 godina sa sve gace na sebe ne blamiraj se toxic npcDobro je deco nemojte plakat ovde sad igrate sferu u rupi deco draga sake nemate u rupi jebenoj igrate sferu......
Uffffff sorry boss🫢Imas decko 18 godina sa sve gace na sebe ne blamiraj se toxic npc
cekam admin da vidim dal ce mi trazit pov za ovu glupostNe brini se nije, kacio sam sa tim revom 30puta i nista nisam dobio jer nije i nemojte plakat vise ako decko nema pov jer ima malo bolju gaming stolicu gde ima vise rangea nego inace![]()
Sta jedes govna decace neam rangea a ti magicno imas ne smrdi tucekam admin da vidim dal ce mi trazit pov za ovu glupost
Stefane ovo je igrica nema potrebe da se ljutisSta jedes govna decace neam rangea a ti magicno imas ne smrdi tu
?Stefane ovo je igrica nema potrebe da se ljutis
Jednostavno je lik bolji od tebe i trazis pov za glupost