Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
0000
Players nickname
Stefan Rubiroza
Suspect ID
0000
Date of violation
Mar 24, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/forums/115/

Stefan Rubiroza

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
Malo ti ilegalan skin za rev pobratime
Ne brini se nije, kacio sam sa tim revom 30puta i nista nisam dobio jer nije i nemojte plakat vise ako decko nema pov jer ima malo bolju gaming stolicu gde ima vise rangea nego inace🤷🏻

Stefan Rubiroza

Player
Dobro je deco nemojte plakat ovde sad igrate sferu u rupi deco draga sake nemate u rupi jebenoj igrate sferu......

RevDemon

Player
Player
Ne brini se nije, kacio sam sa tim revom 30puta i nista nisam dobio jer nije i nemojte plakat vise ako decko nema pov jer ima malo bolju gaming stolicu gde ima vise rangea nego inace🤷🏻
Niko ne place samo ti kazem brate a i to sa rangom ti je bug do granda nekad ti imas veci range nekad drugi igrac.Niti znam ko si ti niti ko je ovaj kojeg si kacio al za taj skin za rev znam da je 100% ilegalan.

Stefan Rubiroza

Player
Niko ne place samo ti kazem brate a i to sa rangom ti je bug do granda nekad ti imas veci range nekad drugi igrac.Niti znam ko si ti niti ko je ovaj kojeg si kacio al za taj skin za rev znam da je 100% ilegalan.
Pa da tako i ja znam ponekad da slucajno bug do granda skinem neku stvar zvanu Cheat redux ili cheat i tako imam veci range i strce mi skeletoni😉 a za rev necu da se obljasnjavam znm da nije ilegalan i tjt

Status
Not open for further replies.
Top Bottom