Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
39941
Players nickname
Kona
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Mar 25, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/aDtQxAbMsjM

Azil Aljumani

Player
Player
Pozdrav postovana administracijo budim se ovog prelepog jutra i cackam po forumu zalbice prvo sto sam video dosta ljudi su pisali da su dobili bl zbog nekog random razloga dok nije doslo vremena da udjem ingame da sam i ja medju tim ljudima samim tim sam cackao jos malo na forumu video sam da su neki dobili kao za neki dc server u pitanju ja sam imao dosta problema sa discorda u poslednjih godinu dana i pre nekoliko dana sam napravio kompletno novi discord sto nisam se nadao da ima nesto ilegalno na njega da nije ono protiv pravila granda zato sto na projekat sam skoro 3 godine i znam sta sme sta ne sme da se radi samim tim sa novog discorda nisam usao na nijedan discord server a evo i dokaz za to da novi discord spored mene bi trebalo da sam cist za sad i da se lepo razmotri kazna da mogu da se vratim na projekat zato sto moguce je i da je neka greska zato sto su mi se desavali i takvi stavri na grandu da me neko banuje za odredjeno pravilo sto nisam uradio. Proveo sam dosta dobrih momenta i uspomena kako upoznavanje ljudi oko sebe mozete pregladti i zabe da nikad nisam vredjao nikog ili ponizavao osven ono rp pravila sto su nekad se desava neko da pogresi u rp. Prihvatam sve sto je potrebno da se vratim na projekat samim tim da ako sam nesto kriv da mi se ukaze greska i nece se ponovit zato sto i dalje ne znam razlog zasto sam dobio blacklistu ocekujem pozitivan odgovor od vas i hvala unapred <3
Evo dokaz da momentalno nisam na nijedan ilegalan discord server i nikad necu ni bit:

Abraham Elkhabib

Chief Administrator
Chief Administrator
Odbijeno nije nikakva greska ili nesto slicno
Bio si / radio nesto sto nisi trebao.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom