Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Trifunovski

Player
Player
1. Vaše ime IRL : Mihail Trifunovski
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona: GMT +1
4. Prosjek online po danu: 7-10h
5. Vaš Discord: trifunon
6. Vaše ingame ime: Patty Garciaa
7. Vaš ID: 31347

1. Lider za: Marabunta Grande
-----------------------------------------------
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

Iskren da budem prvi put sam dosao na grand pre 2 godine .Smatram da za to vreme svuda sam bio tj. u vecini organizacija iz znatizelje sve da probam.Bio sam u mnogobrojnim bandama sad zelim da to promenim na veci nivo i da postanem lider iste,jer sam video kako sve funkcionise i smatram da sam spreman.Vidim sebe kao lidera,plus imam krug ljudi sa kojima cu uspeti nesto sto ova posebna organizacija nije videla.Sto se tice turfova naravno, ali i vise RP situacija(talacke,pljacke,raidova).Planiram da budem sto veca smetnja drzavnim organizacijama(naravno u IC pricam) , da kao banda budemo broj 1 pretnja za drzavu.Veoma sam dobro upoznat sa pravilima ovog grada , tako da bi postojala disciplina medju clanovima bande po rankovima i zaduzenjima.Sto se tice naravno spray tima,turf tima,geto tima,pregovaracima,tim za ispitivanje novih clanova,co liderima i ostalo.Ekipa sa kojom planiram da vodim sve ovo je veoma iskusna sto se tice naseg grada

- Jako dugo se nalazim u geto teritorijama,pocevsi od najmanjeg ranga pa do co-leadera u svakoj bandi.

-Veliki krug ljudi oko sebe sto bi znacilo jako velika aktivnost ove bande u svakom smislu.

-Izuzetno poznavanje RP i Geto pravila.

------------------------------------

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

-Prvo i osnovno potencirao bih znanje bitnih geto pravila s kojima svakodnevno bilo koji pripadnik bande ima dodir. -U org svako ce morati opravdati rank koji ce imati tako da deljenje rankova bi bilo slabo u skladu sa tim koji si rank zasluzio i koliko si se zalozio za svoju bandu u vidu RP-a i aktivnosti.(znanje je bitno naravno) -Svaki događaj će imati smišljenu taktiku koja bi bila najbolja za taj event -Sastanci ce se desavati jednom nedeljno.(obavezno) -Bice obavezno od strane ljudi koji su trenutno na serveru da forsiramo evente kao sto su tajna radnja kako bi skladiste bilo sto bogatije. -Na kraju svega ovoga najbitnije je to da necemo ici protiv server skripti i neću zloupotrebiti svoj polozaj.

Ady Benz

Sigma
Server Administrator
Čestitamo!
Pozvani ste na interview za organizaciju Marabunta Grande koji će se održati u subotu 29/03/2025 u 19:00h.
Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta pre početka.
Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom