Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
63274
Players nickname
Tin_Zero
Suspect ID
47752
Date of violation
Mar 26, 2025
Time of violation
0000
Proofs
https://youtu.be/vgClrQ4896c

Kody2799

Player
Player
Ovako na povu se vidi cijela situacija. Prvo bili su spajkovi preko cijelog tunela, druga stavr autobus je preprecio ceo put sto je takoder zabranjeno i volio bi da se svaki off top kazni. Takoder se ispricavam na mom discortu koj sam zaboravio ugasit u toj situaciji kaznu cu naravno prihvatit za to. I ovo je takoder warn na njihovu familiju

Kody2799

Player
Player
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu. Dostavite validan POV gde se cuje zvuk kada pricate

Za dostavljanje validnog POV-a imate 12 sati​
e ovo se zove fina korupcija ti da malo pojacas slusalice cuo bi da se ja cujem uostalome i da se ne cujem nebi trebo bit problem u slucaju da imam problem sa slucalicama bolje pogledaj sta decki rade po autoputu i adekvatno to kazni

Mark Henry

Player
Player
Kako te nije sramota da kazes da je administracija korumpirana
Zalba ti je odbijena, snimak ti je montiran i sta se ti sad bunis
Znam krivo ti je ali bes ispolji na drugo mesto, a ne ovde da lupetas gluposti

Mark Henry

Player
Player
e ovo se zove fina korupcija ti da malo pojacas slusalice cuo bi da se ja cujem uostalome i da se ne cujem nebi trebo bit problem u slucaju da imam problem sa slucalicama bolje pogledaj sta decki rade po autoputu i adekvatno to kazni
Kako te nije sramota da kazes da je administracija korumpirana
Zalba ti je odbijena, snimak ti je montiran i sta se ti sad bunis
Znam krivo ti je ali bes ispolji na drugo mesto, a ne ovde da lupetas gluposti

Deda Nikola

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, odlučio sam Odbiti ovu žalbu.​
  • Igrač nije prosledio validan POV-u zadatom roku. Na samom POV-u se ne čuje zvuk igrača prilikom pričanja, te samim time se dokaz smatra da nije validan i igrači se ne mogu kazniti iako su kršili pravila. Igrači su vas čuli jasno i glasno u igri i na Discodru pa su Vam odgovarali.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom