Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24209
Players nickname
Stranac
Suspect ID
60075
Date of violation
Mar 27, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=97gXr7UmHyc

Tajksi Fushiguro

Tyksy
Server Administrator
Nemaju ikakav rp razlog da mi broje na moj posed, nije bilo nikakvih panela nit slicno. Pozz

Sopranoo

Player
Player
Imali ste panele jucer, dosli smo danas u provjeru, kako ja znam da ih danas niste postavili?

I htio bi napomenuti da ako netko treba dobiti kaznu da je to igrac id: 24209, koji je izasao iz kuce, ugledao nas 10-tak naoruzanih i nije se uplasio za svoj zivot nego se jos penjao na krov i trazio da mu se broji kako bi ga se ubilo...a da ne nastavljam kako jos razgovara lagano dok mu se broji, nimalo se nije bojao za svoj zivot....

Last edited:

Tajksi Fushiguro

Tyksy
Server Administrator
Imali ste panele jucer, dosli smo danas u provjeru, kako ja znam da ih danas niste postavili?

I htio bi napomenuti da ako netko treba dobiti kaznu da je to igrac id: 24209, koji je izasao iz kuce, ugledao nas 10-tak naoruzanih i nije se uplasio za svoj zivot nego se jos penjao na krov i trazio da mu se broji kako bi ga se ubilo...a da ne nastavljam kako jos razgovara lagano dok mu se broji, nimalo se nije bojao za svoj zivot....
sta cu ja sto mi skripta nije dala da se spustim sa merdevinama? I nije fear kada 1 mi broji

Status
Not open for further replies.
Top Bottom