Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
19598
Players nickname
Tyrone
Administrators nickname
Nemanja Zajcev
Date
Mar 27, 2025
Time
8:53
Proofs
https://youtu.be/_Su_xgAq434

Tyrone81

Player
Player
postovani Mujo/Abrahame ja sam davno napravio moj account i usao sam samo par puta na njega jer mi je komp da izvinite na recniku bio zesce sranje i igrica mi je lagovala.Nedavno sam kupio novi pc i prije neki dan sam instaliro grand opet,moje informacije accounta nisu valjale i skontao sam da sam bio hakovan.Poslao sam reset password i stigao je na moj mail i uspio sam uci u account.Prijatelj mi je rekao da se javim Nemanji i on mi je reka da napisem selfreport za 1.1 i moj prijatelj je napiso to na forumu jer ja nisam znao napraviti forum i sada sam napisao unban appeal mog naloga kako bih bio cist i da ne moram igrati s strahom da cu dobiti ban i iskreno se nadam da cu dobiti unban kako bih mogao krenuti rp s koji nisam mogo krenuti ranije radi pc-a.Molim vas za unban hvala.

Mujo Simba

Deputy Chief Administrator
Deputy Chief Administrator
Nalog moze dobiti unban samo ako mozete igru nastaviti na social clubu na kojem je i napravljen, ako se slazete napisite ime social cluba u forum DM

Tyrone81

Player
Player
Pozdrav Mujo,nemam stari social club i izgubio sam taj mail kupio sam novi rockstar i epic games.Nadam se da be treba stari social club.I vidio sam da ima jos dosta ljudi sto su imali slicnu situaciju a njima nisi trazio stari social club.Nadam se da cu moci nastaviti igrati.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom