Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal | Blacklisted | Mujo Simba

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
53508
Players nickname
Zyphor Lee
Administrators nickname
MUJO SIMBA
Date
Mar 24, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/cQG5AsdXOMk?si=cZ9AuPgXGneHNjDN

Aksa Hadid

Player
Player
Postovanje Mujo i Abrahame pisem ovu zalbu jer sam dobio BL prije 4 dana razlog ne znam zbog cega sam dobio BL ako mogu da dobijem unban mnogo mi znaci zbog prijatelja posto sam dosta njih upoznao moj main id:53508 i twink:58922
I da li mogu da znam razlog BL

Bokas

Player
Player
mislim da je naliso abraham kod nekoga da si iradio ono sto nisi smeo

Bokas

Player
Player
mozda je bio na pixile shop discord serveru a svako zna sacim se oni bave

oshitman63

Player
Player
Druze popusis ti meni kurac gledaj pametnija posla nego ode da se kurcis kako si sad baja ispao
Jesam tebra ulazim na forum jednom u nikad I smejem se kako samo kidare igraju plakacu I kacu po forumu a pre kad se igralo bez deca mala ili koja su igrala do 8 I onda nije bilo niko da smara ti nisi ni igro tako da napusis mi se kurca I placi idalje za unblacklist koj neces dobiti

Aksa Hadid

Player
Player
Jesam tebra ulazim na forum jednom u nikad I smejem se kako samo kidare igraju plakacu I kacu po forumu a pre kad se igralo bez deca mala ili koja su igrala do 8 I onda nije bilo niko da smara ti nisi ni igro tako da napusis mi se kurca I placi idalje za unblacklist koj neces dobiti
Boyna galava

Status
Not open for further replies.
Top Bottom