Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected Unban Appeal za ilegalan discord | Johny Abyss

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
24495
Players nickname
William_Ashstorm
Administrators nickname
Johny Abyss
Date
Mar 28, 2025
Time
20:00
Proofs
https://imgur.com/a/feYI33V#fB8kcAL

itsmaticch

Player
Player
Poštovani, Dana 28.03.2025. godine pozvan sam na intervju za poziciju lidera Lifeinvadera u 18:00h. Tokom intervjua, zatražen mi je PC-Check, na koji sam pristao i pokazao sve Discord servere i chatove svih servera čiji sam član.

Razlog za padanje PC-Checka je to što sam član Discord servera koji sadrži informacije o lokacijama resursa sa fosilne mape a ne bilo kakvog dodatnog softvera ili cheata, uz to, server ne sadrži nikakve linkove. Slika Discord servera je navedena kao dokaz.

Zadnje što želim naglasiti je da ne razumem kaznu, koja je označena kao Pending Perma - Main. Prema mom razumevanju, ovakva kazna obično označava ban u trajanju od 60 dana, pa bih želeo razjasniti zašto je izrečena trajna kazna. Takođe, nisam siguran zašto bi server, koji jednostavno prikazuje lokacije na mapi, bio smatran "ilegalnim", jer ne sadrži nikakve linkove koji bi olakšavali moj gameplay ili omogućavali varanje?

Discord server se koristi samo za informacije o lokacijama resursa na fosilnoj mapi, što ne utiče na integritet igre jer sam GrandRP projekat sadrži fosilnu mapu koja sama po sebi prikazuje tačnu lokaciju karaktera pored samih resursa, što znači da informacije o lokacijama resursa na Discord serveru ne čine ništa što nije već deo same igre.

Dodatno, smatram da nije svaki Discord server koji sadrži slike opreme ili resursa u igri automatski ilegalan. Da li bi onda svaki server sa deljenjem slika resursa i blaga koje se nalaze na mapi trebao biti zabranjen?

Rado sam pristao na PC-Check jer nemam ništa ilegalno u svom gameplayu. Smatram da je odluka administratora bila pogrešna i molim vas da ponovo razmislite o ovoj situaciji. Ako je ovo zaista razlog za ban, volio bih da se ponovo razmotri i eventualno preispita odluka, jer ne smatram da moj postupak može biti smatran prekršajem.

Hvala unapred na razumevanju i vremenu.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom