vredja mi mamu sve u povu !!!
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!burazer zaljubljen u skylervredja mi mamu sve u povu !!!
Laci mi uvek bili dobri a ti se sad ovako ponasas, jel te puca ljubomora sto sam bolji ne kapiram?Cevu Rubiroza je ovo samo da znate admini ima nov forum i ban evadea na serveru
Ne znam ja kad smo mi dobri bili pravo da ti kazem, a bolji moze biti svatko sa VPN i pomagalaLaci mi uvek bili dobri a ti se sad ovako ponasas, jel te puca ljubomora sto sam bolji ne kapiram?
bili smo dobri u paid in fulu al dobro ko te jebe, to sto si mala picka bezruka smrdljiva nije moj problem. Nemam cit nemam vpn ne bi prosao 3 pc checka sigurno da nesto od toga koristim tako da cuti bolje ti je.Ne znam ja kad smo mi dobri bili pravo da ti kazem, a bolji moze biti svatko sa VPN i pomagala
A to sto si sam zatrazio bleklistu sa servera jer ti se nije igralo i sada ban evadeas, mi nikad nismo bili dobri jer si previse kurcevit i bahatbili smo dobri u paid in fulu al dobro ko te jebe, to sto si mala picka bezruka smrdljiva nije moj problem. Nemam cit nemam vpn ne bi prosao 3 pc checka sigurno da nesto od toga koristim tako da cuti bolje ti je.