- Vaše ime IRL Lovro
- Vaše godine 16
- Vremenska zona GMT +1
- Prosjek online po danu 5-6h
- Vaš Discord sima191
- Vaše ingame ime Sima Armoone
- Vaš ID 44954
2. Zašto želite biti lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
Imam dosta iskustva u vođenju organizacija kao zamenik u crime. Želim da napravim ekipu koja će biti stalno aktivna u getu, u pljačkama i drugim akcijama, a takođe bih želeo da probam da izdržim dva mandata kao lider. Već imam ekipu koja je spremna da aktivno radi na talackama, GS-ovima i 24/7. Planiram da u saradnji sa drugim kriminalnim organizacijama podignem nivo svega što radimo, a siguran sam da bi state počeo da nas traži da prestanemo zbog naše aktivnosti. Smatram da sam spreman da se okušam kao lider i da preuzmem odgovornost za vođenje organizacije. Verujem da imam iskustvo da uspem u tome.
3.Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji
Planiram da aktiviram svoju bandu u getu. Ove aktivnosti bi im omogućile da napreduju kroz rankove i osvoje bonuse, a i sve bi bile korisne za celu organizaciju. Želim da unapredim talacke sa većim fokusom na RP, kako bi cela situacija bila realnija i interesantnija za sve učesnike. Planiram da detaljnije predstavim ovu ideju ako postanem lider. Biće formiran graffiti tim koji će se baviti farbanjem grafita i prikupljanjem profita. Taj novac ćemo investirati u oružje i bonuse. Takođe, planiram da napravim savez sa ostalim crime organizacijama kako bi mogli da dominiramo geto kao jedna zajednica, a ne da se borimo medjusobno. Imaću ekipu iskusnih ljudi koji će biti odgovorni za vođenje organizacije, a svaki novi član biće detaljno ispitan.
1. Newbie
2. New boy
3. Ghetto Baby
4. Dealer
5. Grafiti Team
6. Mid Gheto Boy
7. Gangster
8. Old Gheto Boy
9. Turfer
10. Enforcer
11. Captain
12. Co-leader