Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
21966
Players nickname
Trile_Vasquez
Suspect ID
53544
Date of violation
Mar 30, 2025
Time of violation
2:23
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/983687/

Trivanovic

Player
Player
Id 53544 radi fail rp govori da je zaustavna traka sredina auto puta,govori kako ne smemo parkirati u zaustovnoj traci i govori da je nepropisno parkirano u zaustavnoj traci.Mi smo mu objasnili da nemamo branik prednji i zadjni i da auto i da je auto zaribo.A pre toga mi je napisao kaznu jednu od 50.000$ i drugu od 30.000$.Te je rekao je da je to kazna od ponoci od 00:00 a napisao mi je u 2 i 18.Ja sam ga pitao sto mi je napisao kaznu nakon 2 sata a on je rekao da je zaboravio da mi napise tad pa mi je napisao sad.Takodje je i moj suvozac cija su kola na snimku dobio takodje kaznu od 50.000$.Takodje kad je i Micka Mic dosla ona je rekla da je ovo zaustavna traka.

KAZNE DOKAZ:

Ivica Tosic

Player
Player
Drugo, tu baitas pola sata samo ti nisam napisao kaznu za taj momenat sto sam ti i rekao na snimku osim ako ga nisi iseko...mrzi me da gledam

Ivica Tosic

Player
Player
Cetvrto na pocetku snimka govori da stane tu i dodaje: "mu se najebem mrtve majke", dakle sa namerom stoji tu i baita...CB

Ivica Tosic

Player
Player
Sesto na snimku se jasno cuje kako mu nisam za to napisao kaznu vec kad se vozikao po kontra traci i stajao bez razloga po putu (to kad se vozio u kontra smeru i stajao po putu bez razloga se vidi na snimku koji je poslao cak)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom