Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
57597
Players nickname
Jakii Sopranoo
Suspect ID
38145
Date of violation
Mar 30, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/08PXVM-qOEU

zauwe

Player
Player
POV, covjek je sve u duploj kolicini uzima i tek smo sada primjetili jer smo provjeraavali logove.
totalno ne moze u obzir da se uzme da je covek opremao ljude za neki event, sve u normalnim kolicina je uzimao verovatno je opremao ljude

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
POV, covjek je sve u duploj kolicini uzima i tek smo sada primjetili jer smo provjeraavali logove.
na sta sve vi spadnete hahhaha, proslo vise od 48h + admin moze da vidi da je ta municija deljena za ljude da se opreme ili je za event uzimano… pa ce te vi lagano za laganje administracije hahahahah

Sopranoo

Player
Player
na sta sve vi spadnete hahhaha, proslo vise od 48h + admin moze da vidi da je ta municija deljena za ljude da se opreme ili je za event uzimano… pa ce te vi lagano za laganje administracije hahahahah
nemam se sta s vama raspravljat, sada je primjeceno i sada to objavljujem, vidi se u logovima da nije to radio samo jednom, isto tako si i ti to isto radio, a ljudi govore kako nikada vas dvoje niste njima djelili municiju...
budem kasnije i tebe provjerio u logovima...

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
nemam se sta s vama raspravljat, sada je primjeceno i sada to objavljujem, vidi se u logovima da nije to radio samo jednom, isto tako si i ti to isto radio, a ljudi govore kako nikada vas dvoje niste njima djelili municiju...
budem kasnije i tebe provjerio u logovima...
ne verujem kako samo lazes HAHAHAH, bukv nas je 20 bilo u vc za fabriku rp tiketa i ti si mi reko nugi deli stvari kome sta treba i legit si slao ljude da dodju do kamachoa, al okaci ima logove de se i to vidi ja se kradje ne plasim jer nikad krao nisam, a onda cu tebe za laganje administracije ja okaciti lagano

Sopranoo

Player
Player
ne verujem kako samo lazes HAHAHAH, bukv nas je 20 bilo u vc za fabriku rp tiketa i ti si mi reko nugi deli stvari kome sta treba i legit si slao ljude da dodju do kamachoa, al okaci ima logove de se i to vidi ja se kradje ne plasim jer nikad krao nisam, a onda cu tebe za laganje administracije ja okaciti lagano
Vi sad mene optuzujete za ono sto ste sami napravili…
Malog Noleta ste optuzili za kradju i samim time lagali administraciju iako vam je Nole ubacio i municiju i novce (sto ce nadam se i Nole traziti administraciju da u logovima provjeri) pa ste ga okacili jer je kacio citera iz vaseg fama kojeg na taj nacin vi pokrivate i lazete administraciju za 200 assoult municije ga optuzujete za kradju a puno vise vam je decko dao.

Ako ja lazem administraciju, onda i cjela moja familija laze da ih niste opremali pa eto…
Jednostavno priznajte da ste uzimali municiju jer ste imali u planu otvati fam i to je to..

Status
Not open for further replies.
Top Bottom