By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!totalno ne moze u obzir da se uzme da je covek opremao ljude za neki event, sve u normalnim kolicina je uzimao verovatno je opremao ljudePOV, covjek je sve u duploj kolicini uzima i tek smo sada primjetili jer smo provjeraavali logove.
Ljudi iz fama kazu kako im on nikad nije davao municiju…totalno ne moze u obzir da se uzme da je covek opremao ljude za neki event, sve u normalnim kolicina je uzimao verovatno je opremao ljude
nikada me nije opremao kada god bih bio neki eventtotalno ne moze u obzir da se uzme da je covek opremao ljude za neki event, sve u normalnim kolicina je uzimao verovatno je opre
dobro znate da jesteLjudi iz fama kazu kako im on nikad nije davao municiju…
na sta sve vi spadnete hahhaha, proslo vise od 48h + admin moze da vidi da je ta municija deljena za ljude da se opreme ili je za event uzimano… pa ce te vi lagano za laganje administracije hahahahahPOV, covjek je sve u duploj kolicini uzima i tek smo sada primjetili jer smo provjeraavali logove.
nemam se sta s vama raspravljat, sada je primjeceno i sada to objavljujem, vidi se u logovima da nije to radio samo jednom, isto tako si i ti to isto radio, a ljudi govore kako nikada vas dvoje niste njima djelili municiju...na sta sve vi spadnete hahhaha, proslo vise od 48h + admin moze da vidi da je ta municija deljena za ljude da se opreme ili je za event uzimano… pa ce te vi lagano za laganje administracije hahahahah
ne verujem kako samo lazes HAHAHAH, bukv nas je 20 bilo u vc za fabriku rp tiketa i ti si mi reko nugi deli stvari kome sta treba i legit si slao ljude da dodju do kamachoa, al okaci ima logove de se i to vidi ja se kradje ne plasim jer nikad krao nisam, a onda cu tebe za laganje administracije ja okaciti laganonemam se sta s vama raspravljat, sada je primjeceno i sada to objavljujem, vidi se u logovima da nije to radio samo jednom, isto tako si i ti to isto radio, a ljudi govore kako nikada vas dvoje niste njima djelili municiju...
budem kasnije i tebe provjerio u logovima...
Vi sad mene optuzujete za ono sto ste sami napravili…ne verujem kako samo lazes HAHAHAH, bukv nas je 20 bilo u vc za fabriku rp tiketa i ti si mi reko nugi deli stvari kome sta treba i legit si slao ljude da dodju do kamachoa, al okaci ima logove de se i to vidi ja se kradje ne plasim jer nikad krao nisam, a onda cu tebe za laganje administracije ja okaciti lagano