Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
63193
Players nickname
nole sopranoo
Suspect ID
38145
Date of violation
Mar 30, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/983643/

nolesoprano

Player
Player
ovaj igrac laze u zalbi koja se nalazi u proofs administraciju kako bi ja dobio ban.
naime ja sam kad sam doso u fam donirao familiji 200 metaka za rev,za assoult 200 metaka i 100 submachine metaka, naravno sve u dogovoru sa liderom.
kada smo branili panele i masinu imao sam pristup da sam uzimam municiju i dozvolu od lidera.
kada sam video kako imaju citera u familiji odlucio sam napustiti tu familiju i postaviti zalbu na tog citera (On consideration - cheat I 67874) i njima se to nije svidelo pa su me okacili zbog par metaka i lazu administraciju da kradem kako bi mi namestili ban.
molio bi administraciu da proveri u logovima koliko sam municije dao u familiju kao i novacai samim time da se potvrdi da sam vise dao nego sto sam uzeo i da se ovaj igrac kazni za laganje adminstracije.

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
ovaj igrac laze u zalbi koja se nalazi u proofs administraciju kako bi ja dobio ban.
naime ja sam kad sam doso u fam donirao familiji 200 metaka za rev,za assoult 200 metaka i 100 submachine metaka, naravno sve u dogovoru sa liderom.
kada smo branili panele i masinu imao sam pristup da sam uzimam municiju i dozvolu od lidera.
kada sam video kako imaju citera u familiji odlucio sam napustiti tu familiju i postaviti zalbu na tog citera (On consideration - cheat I 67874) i njima se to nije svidelo pa su me okacili zbog par metaka i lazu administraciju da kradem kako bi mi namestili ban.
molio bi administraciu da proveri u logovima koliko sam municije dao u familiju kao i novacai samim time da se potvrdi da sam vise dao nego sto sam uzeo i da se ovaj igrac kazni za laganje adminstracije.
ne, stavljanje novac na balans i uzimanje municije nije bilo u dogovoru sa liderom 🤣🤣🤣

Nugi Lepadasy

Escape The Matrix
Player
Jeste zato ste mi dali 6 da mogu uzimati municiju i da leom je bio dog za balans
ne znam sta si ti na ovu zalbu tacno okacio… lider ima potpuno pravo da kaci ako misli da je kradja lol… ukoliko imas proof kako on to prica pa ajde da kazes da laze a da ovako kacis bez ikakvih dokaza jos da kazes da se njemu nije svidelo sto si ti lika za cheat okacio 💀 Svako ima pravo svakoga okaciti kakve to veze ima dal si ti nekog za cheat okacio ili ne … lovacke price

Status
Not open for further replies.
Top Bottom