Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
50893
Players nickname
Nacho Aquila
Administrators nickname
Nikola Black
Date
Apr 1, 2025
Time
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/984782/#post-3447056

Nacho Aquila

"La meccanica delle emozioni" 🍀🏎️🚗
Player
Dakle svi znaju za bagove na serveru i svaka zloupotreba isti se treba kazniti. Admin priznaje postojanje bug-a i abjuzanje istog od strane krsitelja.Smatram da je admin pogrijesio i da trebaju biti kaznjeni za BA a adminu skrenuta paznja za korumpiranost !

Miki Berlusconi

Player
Player
Postovanje Nacho! Nisam u situaciji, ali mislim da pravila trebaju biti ista za sve igrace ! A ne samo za pojedine i slicno.
Hocu se nadovezati na Familiju Balkan Kartel svi igraci iz tog fema su 74k black ivaideri i citeri, pisao sam tj vise ljudi su pisali tikete adminima da ih pc-checka ili da ih speca .(bice reseno) pritom njihov lider familije BataTrlaja ih podrzava u citovanju.. Setite se kada je u familiji Berlusconi usao citer preko hotela i bez ikakvog ranka otisao na informal i pobio 60+ ljudi, lider familije Berlusconi je dobio blacklistu pritom nije lider bio kriv i nije podrzavao citere!
Nadam se da ce svaki lider dobiti blacklistu za pomaganje citerima!
Podrska za palog brata Predrag Berlusconi!

Nacho Aquila

"La meccanica delle emozioni" 🍀🏎️🚗
Player
Postovanje Nacho! Nisam u situaciji, ali mislim da pravila trebaju biti ista za sve igrace ! A ne samo za pojedine i slicno.
Hocu se nadovezati na Familiju Balkan Kartel svi igraci iz tog fema su 74k black ivaideri i citeri, pisao sam tj vise ljudi su pisali tikete adminima da ih pc-checka ili da ih speca .(bice reseno) pritom njihov lider familije BataTrlaja ih podrzava u citovanju.. Setite se kada je u familiji Berlusconi usao citer preko hotela i bez ikakvog ranka otisao na informal i pobio 60+ ljudi, lider familije Berlusconi je dobio blacklistu pritom nije lider bio kriv i nije podrzavao citere!
Nadam se da ce svaki lider dobiti blacklistu za pomaganje citerima!
Podrska za palog brata Predrag Berlusconi!
U potpunosti se slazem u oba slucaja iako smo bili rivali ! Danas smo pov req dvojicu iz ovog fema i oba su banovana za cit. Ovo bi trebalo biuti kako je gor emikilazin napisao. Pravila MORAJU biti ista za sve igrace ! ! !

Status
Not open for further replies.
Top Bottom