By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!ne razumem za sta ce ti duzi pov vidi se da me zgazio autom 2x i kaze boli me kurac dovoljno je da ga kaznis ili hoces da trazis pov od kako sam ukljucio gta ne razumemPre nego sto pocnem da pregledam zalbu molim molim dostavi duzi POV
Rok 5h
a sta si ti admin da mi trazis , prvo imas srece sto je vozdanac uzeo da gleda jer je bio u svadji samnom pa ces se izvuci sada inace bi ti dobio bato kaznu za ovo se vidi da se me 2x zgazio namerno i rekao boli me kurac doboljno je za kaznu .hahahah ja ne verujem buraz sta ti kacis samo sebe kacis zbog to dobijate warn a fam
dostavi duzi pov od pocetak situacije
ajde zahvali se se vozdanac svadjao samnom pa trazi duzi pov za ovo se dobija VDM a cek dobices duzi snimak sad sam na poslu nmg da se bakcem sa tobomalo prvo auci pravila pa tek tad postavlaj i kaci pov treba od pocetka situacije a ne odakle mi broj samo
ne mozes ti da mi odredis odakle ce klip ici stize uskoro ne boj seajde bas bi teo od pocetka situacije kad ste me sreli