Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
41759
Players nickname
Alex santos
Suspect ID
54903
Date of violation
Apr 1, 2025
Time of violation
00
Proofs
https://streamable.com/02fnpv

Boogdann

Player
Player
hahahah ja ne verujem buraz sta ti kacis samo sebe kacis zbog to dobijate warn a fam
dostavi duzi pov od pocetak situacije

THEbest

Player
Player
Pre nego sto pocnem da pregledam zalbu molim molim dostavi duzi POV

Rok 5h
ne razumem za sta ce ti duzi pov vidi se da me zgazio autom 2x i kaze boli me kurac dovoljno je da ga kaznis ili hoces da trazis pov od kako sam ukljucio gta ne razumem
ljudi dobijaju kazne i za kraci snimak al kad ja okacim trazi se od kako sam ukljucio gta i nasao ga na snimku se vidi da je preksio pravilo VDM, imam ja i duzi pov ali mnogo je veliki ne mogu da ga upload posto trazis od kad sam ukljucio gta ?

THEbest

Player
Player
hahahah ja ne verujem buraz sta ti kacis samo sebe kacis zbog to dobijate warn a fam
dostavi duzi pov od pocetak situacije
a sta si ti admin da mi trazis , prvo imas srece sto je vozdanac uzeo da gleda jer je bio u svadji samnom pa ces se izvuci sada inace bi ti dobio bato kaznu za ovo se vidi da se me 2x zgazio namerno i rekao boli me kurac doboljno je za kaznu .

al bilo je dobro jurenje xaaxax samo nemoj da gazis i ja necu da te kacim

THEbest

Player
Player
Ne boj se nista imam ja jos tvojih iz org da kacim jer ne znaju pravila cek da uploadujem snimke sahp 3+1

THEbest

Player
Player
Ja sada povlacim ovu zalbu moram da postavim duzi pov
a za to vreme ovaj sto krsi pravila servera neka nauci da ne radi to vise :)

Boogdann

Player
Player
alo prvo auci pravila pa tek tad postavlaj i kaci pov treba od pocetka situacije a ne odakle mi broj samo

THEbest

Player
Player
alo prvo auci pravila pa tek tad postavlaj i kaci pov treba od pocetka situacije a ne odakle mi broj samo
ajde zahvali se se vozdanac svadjao samnom pa trazi duzi pov za ovo se dobija VDM a cek dobices duzi snimak sad sam na poslu nmg da se bakcem sa tobom

THEbest

Player
Player
Admine povlacim zalbu da bih poslao duzi snimak i svaki offtopic treba biti kaznjen jer ako sam napisao da povlacim ne znam zasto se ovaj nastavlja samnom ovde

Status
Not open for further replies.
Top Bottom