Ostali dokazi
1.
2.
3.
Molim da se kazni svaki offtopic
1.
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nitko vam nista ne moze ako pazite kako radite i koga ubacujete. tu se radi o irl prijetnjama i velikoj toksicnosti. editovao si poruku ali cu i dalje odgovoriti na ono prijasnje sto si napisao da sam ga ja "natjerala da kaze ove stvari". ja ne mogu nista reci umjesto njega, ovo su njegove rijeci i njegove poruke. ja sam htjela sve najbolje, ali je lideru bitnije da je on u pravu iako nije.Tuđi POV plus namjerno pokusava da disbanuje org jer postoji ta mala grupica djece sto to namjerno rade a kuratori ne rade nista povodom toga cak i kad su bili upozoreni da ce dolaziti do ovakvih problema.
Hahaha jel i ti ovako pises emsNaravno da smije zaspat u uniformi jer izgleda da jos uvjek nisi dostigla taj nivo znanja RPa da skontas da je to INTERNO pravilo. ovo ne opravdava korištene tuđeg POVa !
Ako je to pravilo interno koje je doneseno da vrijedi za druge zaposlenike jel po tebi onda posteno da se kaznjava sve zaposlenike koji spavaju u uniformi a da LIDER koji bi trebao predstavljat neku ozbiljnost da on spava u uniformi ovo ponasanje u EMSU je krajnje neprofesionalno i neozbiljno!Naravno da smije zaspat u uniformi jer izgleda da jos uvjek nisi dostigla taj nivo znanja RPa da skontas da je to INTERNO pravilo. ovo ne opravdava korištene tuđeg POVa !
Naravno da je pošteno igram duže na ovom serveru i vido sam svakakvih situacija gdje su clanovi radili ANTI AFK u uniformama i zbog toga je uvedeno INTERNO pravilo da je zabranjeno spavati u uniformama LIDER je naravno iznad tog pravila jer ga je on i uveo i on svata sta smije da radi kako ne bi naštetilo organizaciji sto ja smatram da nije nikakva neozbiljnost dovoljno je da odes u HQ FIBa da vidis koliko HCa tamo spava u uniformama.Ako je to pravilo interno koje je doneseno da vrijedi za druge zaposlenike jel po tebi onda posteno da se kaznjava sve zaposlenike koji spavaju u uniformi a da LIDER koji bi trebao predstavljat neku ozbiljnost da on spava u uniformi ovo ponasanje u EMSU je krajnje neprofesionalno i neozbiljno!
Vidi se da si glupNaravno da je pošteno igram duže na ovom serveru i vido sam svakakvih situacija gdje su clanovi radili ANTI AFK u uniformama i zbog toga je uvedeno INTERNO pravilo da je zabranjeno spavati u uniformama LIDER je naravno iznad tog pravila jer ga je on i uveo i on svata sta smije da radi kako ne bi naštetilo organizaciji sto ja smatram da nije nikakva neozbiljnost dovoljno je da odes u HQ FIBa da vidis koliko HCa tamo spava u uniformama.
vukasine opet se drogirasVidi se da si glup
Naravno da je pošteno igram duže na ovom serveru i vido sam svakakvih situacija gdje su clanovi radili ANTI AFK u uniformama i zbog toga je uvedeno INTERNO pravilo da je zabranjeno spavati u uniformama LIDER je naravno iznad tog pravila jer ga je on i uveo i on svata sta smije da radi kako ne bi naštetilo organizaciji sto ja smatram da nije nikakva neozbiljnost dovoljno je da odes u HQ FIBa da vidis koliko HCa tamo spava u uniformama.
Bracka ne volim se pise odvojeno ne brukaj se za jos to molim te dosta si se obrukao danasNevolim citati sastave
Ma bole me kurac za gramatikuBracka ne volim se pise odvojeno ne brukaj se za jos to molim te dosta si se obrukao danas
Pokrecem apel da covjeku kupimo udzbenik iz srpskog za 3. razred osnovne skole!Nevolim citati sastave
Bolje reci sjebaoBrate cemu zabijanje noza u ledja lideru koji vam je dao te rankove