Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
49030
Players nickname
Goku Hazuki
Suspect ID
67177
Date of violation
Apr 2, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/SA1E0lVpODQ

Hadzija

Čuvar grada
Player
OVDJE SE RADI O TUĐEM POVu !!!!!

Ovu zalbu je okacio Goku Hazuki id 49030 a pov je snimila Vanessa Donkica 39167 OVDJE SE RADI O NAMJERNOM POKUSAJU DISBANDA ORGANIZACIJE !!! Ako odete na Goku-ev forum tu mozete vidit njegov id i njegove zalbe a na video zapisima se vidi da je SVE I JEDAN VIDEO ZAPIS snimjen od strane Vanese sto krsi pravila FORUM jer je zabranjeno da se kaci tuđi POV !!!

Na videu se jasno vidi da je sve snimila Vnessa (DOKAZ DA JE VANESIN POV) a ovdje se vidi njen acc da ne bi bilo da je lazirano VANNESIN DC

Last edited:

wwaki

Player
Player
Tuđi POV plus namjerno pokusava da disbanuje org jer postoji ta mala grupica djece sto to namjerno rade a kuratori ne rade nista povodom toga cak i kad su bili upozoreni da ce dolaziti do ovakvih problema.
nitko vam nista ne moze ako pazite kako radite i koga ubacujete. tu se radi o irl prijetnjama i velikoj toksicnosti. editovao si poruku ali cu i dalje odgovoriti na ono prijasnje sto si napisao da sam ga ja "natjerala da kaze ove stvari". ja ne mogu nista reci umjesto njega, ovo su njegove rijeci i njegove poruke. ja sam htjela sve najbolje, ali je lideru bitnije da je on u pravu iako nije.

on smije zaspati u uniformi a drugi ne smiju, po njegovim rijecima. prijeti covjeku irl radi warna koji bi mu htio nabiti. ja sam pomagala i pridonosila dok nisam prigovorila, onda sam bila najgora osoba na svijetu. po porukama tu se vidi da mu nista lose nisam htjela i samo sam htjela pomoci. za ovo je sam kriv iako je okej osoba inace. meni je zao ali tako je kako je

Teo Crni

Player
Player
Naravno da smije zaspat u uniformi jer izgleda da jos uvjek nisi dostigla taj nivo znanja RPa da skontas da je to INTERNO pravilo. ovo ne opravdava korištene tuđeg POVa !
Ako je to pravilo interno koje je doneseno da vrijedi za druge zaposlenike jel po tebi onda posteno da se kaznjava sve zaposlenike koji spavaju u uniformi a da LIDER koji bi trebao predstavljat neku ozbiljnost da on spava u uniformi ovo ponasanje u EMSU je krajnje neprofesionalno i neozbiljno!

Hadzija

Čuvar grada
Player
Ako je to pravilo interno koje je doneseno da vrijedi za druge zaposlenike jel po tebi onda posteno da se kaznjava sve zaposlenike koji spavaju u uniformi a da LIDER koji bi trebao predstavljat neku ozbiljnost da on spava u uniformi ovo ponasanje u EMSU je krajnje neprofesionalno i neozbiljno!
Naravno da je pošteno igram duže na ovom serveru i vido sam svakakvih situacija gdje su clanovi radili ANTI AFK u uniformama i zbog toga je uvedeno INTERNO pravilo da je zabranjeno spavati u uniformama LIDER je naravno iznad tog pravila jer ga je on i uveo i on svata sta smije da radi kako ne bi naštetilo organizaciji sto ja smatram da nije nikakva neozbiljnost dovoljno je da odes u HQ FIBa da vidis koliko HCa tamo spava u uniformama.

Mujoo Sigma

Player
Player
Naravno da je pošteno igram duže na ovom serveru i vido sam svakakvih situacija gdje su clanovi radili ANTI AFK u uniformama i zbog toga je uvedeno INTERNO pravilo da je zabranjeno spavati u uniformama LIDER je naravno iznad tog pravila jer ga je on i uveo i on svata sta smije da radi kako ne bi naštetilo organizaciji sto ja smatram da nije nikakva neozbiljnost dovoljno je da odes u HQ FIBa da vidis koliko HCa tamo spava u uniformama.
Vidi se da si glup

Hadzija

Čuvar grada
Player
TAKOĐER BI ZAMOLIO ADMINISTRACIJU DA OBRATE PAZNJU NA OVE SLIKE GDJE GOKU PLAĆA LJUDIMA IZ FAMa DA NABIJU WARN NA EMS JER SU NESPOSOBNI DA BUDU LIDERI EMSa PA TRAZE RAZLOG ZA DISBAND KAKO BI PONOVO POKUSALI DA SE KONKURISU !!!!
(UĐITE NA SLIKU JER SE NE VIDE OBE SLIKE )

Last edited:

Mujoo Sigma

Player
Player
Nevolim citati sastave

Status
Not open for further replies.
Top Bottom