Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Ban Evading G.P 1.1,G.P 1.4 I 47714,24112,34243

Your ID
0000
Players nickname
Borivoje Stamenkovic
Suspect ID
47714,24112,34243
Date of violation
Apr 2, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://gta5grand.com/forum/rs/

Nemanja Grgec

Player
Player
Ovo je jedan mali project blacklistovani Stojke Angel 47714 koji igrao na nalogu 24112 Djin Djan odnosno kupio je taj nalog posle nekog vremena je dobio ban na njemu nakon toga je kupio nalog 34243 Ewart Schwartz na kom trenutno turfa u marabunti i koristi voice changer ali je jako providno da je to on ako bih uporedili glas promenio je ip adresu preko vpn kako ne bih bilo providno da ban evada i ip od rutera detaljno proverite i kaznite ga najstrozije.

Djin Djan

Player
Player
Ovo je jedan mali project blacklistovani Stojke Angel 47714 koji igrao na nalogu 24112 Djin Djan odnosno kupio je taj nalog posle nekog vremena je dobio ban na njemu nakon toga je kupio nalog 34243 Ewart Schwartz na kom trenutno turfa u marabunti i koristi voice changer ali je jako providno da je to on ako bih uporedili glas promenio je ip adresu preko vpn kako ne bih bilo providno da ban evada i ip od rutera detaljno proverite i kaznite ga najstrozije.
💋💋💋

Djin Djan

Player
Player
mali debeli opet ban evadea al ne znam sto ti smeta kad lik ne moze 1 kill da napravi na eventu, nikad nije imao ruke.
pa ko nam se to naljutio , kristose bolje bi to bilo da odigras prvo svoj prvi turf ili mozda cak da postanes turf team leader pa da pises nesto o nekome, uvlacio si mi se u bulju da te pustim da turfas , nemoj sad da saljem skrinove, dete izdeformisano sidji s foruma.

Last edited:

UnknownForumWarior

Player
Player
pa ko nam se to naljutio , kristose bolje bi to bilo da odigras prvo svoj prvi turf ili mozda cak da postanes turf team leader pa da pises nesto o nekome, uvlacio si mi se u bulju da te pustim da turfas , nemoj sad da saljem skrinove, dete izdeformisano sidji s foruma.
Brate, bolje i to nego da mi strale nabavlja i namesta skriptu kao tebi i pljugi tako da ja ne bi pricao na tvom mestu debeli mali smrade

UnknownForumWarior

Player
Player
pa cek malopre kazes da nemam ruke sad pricas kako mi strale namesta skriptu:ROFLMAO: , odrasti kidaro.
Brate, ja imam pravo da ti serem jer ja imam ruke bez cheata, i ja se nisam uvlacio straletu i noiru u bulju da bi turfao ko i ti, i nisam im trazio da mi traze skriptu za razliku od tebe, tako da debeli mali retarde idi smrsaj malo.

Djin Djan

Player
Player
Brate, ja imam pravo da ti serem jer ja imam ruke bez cheata, i ja se nisam uvlacio straletu i noiru u bulju da bi turfao ko i ti, i nisam im trazio da mi traze skriptu za razliku od tebe, tako da debeli mali retarde idi smrsaj malo.
Brate moj da ti kazem nesto, u svakoj org gde su strale i noir turfali to je bilo kod mene, odmosno uvek sam ja bio turf team leader. sem jednom kod noira, ja cu smrsati ali ti nikad neces odrasti , ponasanje ti je na nivou deteta od 10 godina.Jedini argument ti je to bedni majmune.

Top Bottom