Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved Nepoznata familija,Vlada I GP 6.15,MG,GP 3.2

Status
Not open for further replies.
Your ID
64734
Players nickname
Jefta Soon
Suspect ID
376 73081 25253 7377
Date of violation
Apr 3, 2025
Time of violation
00 00
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=j8VwMqp8WR0

Jefta666

Veteran
Leader of unofficial org
Postovanje administracijo,volio bih vam ukazat jedan problem sa nepoznatom familijom kako krse pravila ovog predivnog grada.. Nazalost puno njih je u vladi kao sta mozete vidjet na POVu,ukoliko treba jos POVa imam puno tako da to nije problem..
Dosli su rejdat moga prijatelja sto je sve OOC event , poslje toga svih skupa ubijaju rade GP 6.15 pod izlikom provjera panela,koliko znam kradja i provjera panela mogu bit 2 minute do punog sata.. Ali manje bitno,iskoristavaju poziciju u kojoj jesu a to je Vlada jako zalosno i ne profesijonalno,a da ne govorim ako su neformalna da pogledate ovaj POV poslje rejda sta rade ispred kuce.. zalosno jako zalosno..

na 0:06 sec mozete vidjet kako gospodin ID 376 puca radi GP 6.15 bez brojanja
Na 0:14 mozete vidjet ID 73081 kako me ubio naravno opet GP 6.15 bez brojanja
Na 0:14 sec mozete vidjet iz nepoznate familije njih 3 kako puca ID 25253 ID 73775 ID 376

Na ovom POVu
mozete vidjet odmah na pocetku GP 3.2 od gospodina koji mi je dao pasos i jasno se vidi da je Financijski gospodin iz Vlade koji radi GP 3.2 ID 32022 na 0:09 sec gdje jasno govori ** Ubijte tog debila **
Na 1:02 mozete vidjet gospodina ID 40747 kako je sa maskom i kako je u FAM odjelu, u 1:10 mozete jasno vidjet kako oblaci gospodin pancir i vezuje lice koje su upravo ubili naravno GP 6.15, Svi njihovi ljudi nose oruzje i pucaju bez brojanja a gospoda iz VLADE hapsi samo lice koje su rejdali...
ID 73775 nosi pusku javno ali nikome nista naravno..
Na 2:43 kaze gospodin ID 32022 vozi ga na pumpu,provjereno nema nitko od njih papiric nikakav za korumpiranost
Molio bi da se provjeri da li su NEFORMALNA FAMILIJA i da se strogo kazne lica! Poz

uker white

Player
Player
Postovanje administracijo,volio bih vam ukazat jedan problem sa nepoznatom familijom kako krse pravila ovog predivnog grada.. Nazalost puno njih je u vladi kao sta mozete vidjet na POVu,ukoliko treba jos POVa imam puno tako da to nije problem..
Dosli su rejdat moga prijatelja sto je sve OOC event , poslje toga svih skupa ubijaju rade GP 6.15 pod izlikom provjera panela,koliko znam kradja i provjera panela mogu bit 2 minute do punog sata.. Ali manje bitno,iskoristavaju poziciju u kojoj jesu a to je Vlada jako zalosno i ne profesijonalno,a da ne govorim ako su neformalna da pogledate ovaj POV poslje rejda sta rade ispred kuce.. zalosno jako zalosno..

na 0:06 sec mozete vidjet kako gospodin ID 376 puca radi GP 6.15 bez brojanja
Na 0:14 mozete vidjet ID 73081 kako me ubio naravno opet GP 6.15 bez brojanja
Na 0:14 sec mozete vidjet iz nepoznate familije njih 3 kako puca ID 25253 ID 73775 ID 376

Na ovom POVu
mozete vidjet odmah na pocetku GP 3.2 od gospodina koji mi je dao pasos i jasno se vidi da je Financijski gospodin iz Vlade koji radi GP 3.2 ID 32022 na 0:09 sec gdje jasno govori ** Ubijte tog debila **
Na 1:02 mozete vidjet gospodina ID 40747 kako je sa maskom i kako je u FAM odjelu, u 1:10 mozete jasno vidjet kako oblaci gospodin pancir i vezuje lice koje su upravo ubili naravno GP 6.15, Svi njihovi ljudi nose oruzje i pucaju bez brojanja a gospoda iz VLADE hapsi samo lice koje su rejdali...
ID 73775 nosi pusku javno ali nikome nista naravno..
Na 2:43 kaze gospodin ID 32022 vozi ga na pumpu,provjereno nema nitko od njih papiric nikakav za korumpiranost
Molio bi da se provjeri da li su NEFORMALNA FAMILIJA i da se strogo kazne lica! Poz
HAHAHAAHHA NIKAD SMESNIJU ZALBU NISAM PROCITAO

nikolus lukas

Player
Player
bato okaci pov od pocetka gde smo svi na raidu familije gde si se pojavio umro 10 puta i vracao se i baitao svo vreme nauci pravila pa se javi i malo manje placi

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Prihvaceno

ID 73775 dobiti ce kaznu za G.P 6.15 - Krenuo pucat bez RP razloga ili brojanja
ID 40747 dobiti ce kaznu za G.P 6.4 - Robovanje i pljackanje panela bez biografije
ID 70238 dobiti ce kaznu za G.P 6.15 - Krenuo pucat takoder bez da je brojao
ID 64734 dobiti ce kaznu za MG - Prepoznao covjeka preko maske/ID-a​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom