Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Lyn Zuyev

Player
Player
Informacije

1. Vaše ime IRL: Vukasin
2. Vaše godine: 21
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: 4-7h
5. Vaš Discord: lucasm.2887
6. Vaše ingame ime: Lyn Zuyev
7. Vaš ID: 526

Dodatne informacije

1. Lider za: EMS
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

- Vec sam neko vreme bio u EMSu svidja mi se organizacija i nacin funkcionisanja iste.
- Bio sam u svim drzavnim organizacijama i cak vodio organizaciju SAHP, bio zamenik i HC u dosta organizacija te samim tim imam iskustva u vodjenju organizacije i timskom radu.
- Vidim EMS kao bitnu organizaciju u svim podrucijima i poljima Los Santosa, te bi pokusao da od EMSa napravim stabilnu organizaciju spremnu za rad sa ljudima takvih osobina, koji su spremni da rade i obavljaju svoj posao kako bi trebalo, naravno za to ce dobijati promocije, bonuse i ostalo.
*
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.
*

- Pokusao bi da napravim to da cela organizacija i ceo EMS radi kao tim i da se ne desavaju konflikti i svadje izmedju clanova EMSa na duznosti, samim tim bez konflikata izmedju clanova EMSa, sve drugo ce ici glatko, naravno, problemi i sukobi misljenja se desavaju i to je svakodnevica, ljudi grese jelte, ko radi taj i gresi, samim tim bi pokusao da i ako se greska desi i problem nastane, resim to u najkracem roku, kako bi ispalo dobro po obe strane i kako bi se sto pre moglo nastaviti sa radom.
- Napravio bi sistem rankova i samim tim rankupove i ostalo, rankovi se u mom EMSu ne bi delili radi reda iliti preko veze nego prema znanju koje clanovi poseduju, te bi samim tim prema njihovom znanju i trudu mogli da se prijave za visi rank i budu ispitani za isti.
- Svakodnevno bi delio bonuse clanovima EMSa gde bi na prvom mestu bili LAB Tehnicari, zbog tezine njihovog posla i tereta koji svakodnevno imaju kako bi se lekovi med-kiti i ostale stvari napravile i dovezle od LABa do EMSa, te samim tim imaju glavnu ulogu u snabdevanju organizacije kako nam skladiste ne bi ostalo prazno, nakon toga EMS sluzbenici koji idu na intervencije po opasnim i manje opasnim podrucijima, za njihov trud i rad.
- Isto tako bi svake nedelje napravio sastanak na kome bi istaknuti clanovi te nedelje po radu, dobili pohvalu za isto, diskutovalo bi se o problemima, sugestijama, zalbama, pohvalama...
- Clanovima EMSa bi bili drzani seminari, treninzi i obuke, kada god iskrsne prilika za to, u cilju pospesivanja rada organizacije i napredovanja.
- Napravio bi razlicite jedinice sa vozilima razlicitog tipa, kao sto su, off-road jedinica, vazdusna jedinica, radi efikasnijeg i brzeg nacina dolaska na intervencije koje su dalje ili se nalaze u zabacenim podrucijima.

S' postovanjem:
Lyn Zuyev

Profa Silnii

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo,pozvani ste na intervju za EMS koji će se održati na GRANDRP diskordu u nedelju 06.04.2025. u 18h.Budite 5 min pre početka u čekaonici.Ukoliko imate nekih pitanja ili problema u vezi ispitivanja kontaktirajte me na diskordu.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom