Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

vasa_smokey

Player
Player
Informacije:

1. Vaše ime IRL: Vasilije
2. Vaše godine: 13
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosjek online po danu: Kad imam školu od 2 do 4 sata a vikendom od 4 do 8 sati
5. Vaš Discord: vasa_smokey
6. Vaše ingame ime: Vasa Smokey
7. Vaš ID: 65051

Dodatne informacije:

1. Lider za Emergency Medical Services (EMS)
2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)

A) Imam dosta iskuatva sa State-om a pogotovo sa EMS-om.Hteo bih sad da postanem lider ove spečifične organizacije zato što mislim da mogu da pomognem drugim ljudima i mislim da uz moju pomoć mogu da dovedem EMS do nečega najboljeg.

B)Kad bih ja bio izabran za novog lidera od prvog dana bi bio moj maksimalan trud,želju i zalaganje.Potrudio bih se maksimalno da svi građani ovog grada dobiju najbolju prvu pomoć i sve što im treba.

C)Ako ja budem lider za EMS praviću sve što mogu da pomognem organizaciji.Ja baš nisam imao da budem lider neke organizacije (moje IC god 17),ali sad sam spremam kroz ovoliko dug period u ovom gradu hteo bih da postanem lider EMS-a.

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

1.Ja i moja High Comand-a bi smo sprečili bilo kakve sukobe između kolega i građana.Svako ne poštovanje nekog građanina ili HC-a ili nekog iz druge državne organizacije kažnjava će se prvo suspendom ili otkazom.Moji zaposleni ljudi bi bili strogo nadgledani i oni i njihov rad.

2.Obuke novih članova,obuke nebi bile brže nego bi bilo polako na tenane da ti ljudi što tu rade polako sve nauče.Ljudi koji nisu u mogućnosti da im se održi obuka imaju i sledeći dan priliku ili dobijaju otkaz.Obuka bi sadržavala samo ono što je potrebno za EMS, a to su: kako se leči i pomaže ljudima,gde smeju a gde ne smeju da idu(gheto),kako se pale zvučne a kako bezvučne sirene i kako se prevoze lekovi.

3.Svaki zaposleni mora da ima svoj patro-log da bi mu mi nadgledali rad i trud gde bi i delili bonuse.Svaki zaposlen kad je u gradu morao bi da ide na akcije na koje EMS ide,ko ne bi došao a nema dovoljno dobar razlog dobio bi prvo upozorenje a posle kad dobije drugo to je suspend.

4.Prevoz lekova bi bio što brži i efikasniji da ne bi ni jedan stanovnik ovog grada imao neku bolest,prevoz lekova bi se radio kad god je potrebno i za to bi se otprilike davao neki bonus.

5.Rad u laboratoriji lekova bi bio važan posao zato što ako nikog nema tamo znači nema ni lekova,tako da bi ja davao tu najveći bonus za onog ko proizvede najviše lekova.

6.Centralna bolnica i Sandy bolnica su dve državne strukture u kojima uvek mora da ima ljudi mesne nikad da bude prazan ni jedan pult.U centralnoj bolnici bi bilo dvoje ljudi jedan bi bio na gornjem,a drugi na donjem.U Sandy bi bio 1 ili dva čoveka kod pulta, a svi ostali u patrole ili neki u proizvodnju lekova.

Važno za zapošljavanje:
Minimalno OOC godina: 12

Minimalno IC godina: 7
Da nema dosije
Da nema tetovaže
Svaki član mora proći obuku,a ako mu nije jasna obuka ima je opet kasnije ili sutra.
Poštovanje svakog građanina ili kolega.
Nema rasprave sa HC-om
Znanje svih pravila
Znanje kodova
Znanje princip rada organizacije

————————Kodovi———————

10-1 Svaki član dolazi na parking bolnice.
10-2 Negativno/Odbija se
10-3 Obustavljanje svake komunikacije na radiju
10-4 Primljeno/Potvrdno/Pozitivno
10-5 Ponovi prethodni prenos
Kad neko nije razumeo šta je neki kolega rekao pa da ponovi.
10-6 Zanemarite poslednji prenos
Kad kolega nešto pogrešno napiše u pisanom radiju.
10-7 Odlazak sa pauze
Kad nekom kolegi treba odmor pa se malo odmori.
10-8 Dolazak na pauzu
Kad se kolega vrati na smenu a pre toga je bio vam dužnosti.
10-10 Pucnjava u toku
Kad kolege čuju pucnjavu da se što pre sklone.
10-20 Stanje svih patrola

Kod A: Pad igre
Kod B: f8 + U
Kod C: Situacija sa adminom

Status 1: Prijava dužnosti
Status 2: Odjava dužnosti

Rankovi/Činovi:

1.Suspend 48H
2.Suspend 24H
3. Bolničar na obuci
4. Mlađi bolničar
5.Bolničar
6.Stariji bolničar
7.Doktor na obuci
8.Mlađi doktor
9. Doktor
10.Stariji doktor
11.Pilot na obuci
12.Pilot
13.Psihijatar
14.Psiholog
15.Pedijatar
16.Viši psihijatar
17.Viši psiholog
18.Viši pedijatar
19.Hirurg
20.Lab pomoćnik
———————HS———————
21.Yunior Lab tim
22.Doktor zdravlja
23.Senior of Lab director
24.Asistant Lab Diretkora
———————HC———————
25. 06|Instruktor
26. 05|Lab Direktor
27. 04|Nadzornik rada
28. 03|Savetnik Direktora
29. 02|Asistent Direktora
30. 01|EMS Direktor

Hvala na čitanju!!!
Srećno ostalim kandidatima!!!

vasa_smokey

Player
Player
Poštovana administraciji ja samo hoću da kažem da neću biti na serveru od sutra pa narednih 10dana zato sto idem na put nemojte mi zamjeriti molim vas

Status
Not open for further replies.
Top Bottom