Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Danilo Geri

Player
Player
1. Vaše ime: Danilo
2. Vaše godin: 15
3. Vremenska zona: CET
4. Prosjek online po danu: 5-9h
5. Vaš Discord: danilogeri
6. Vaše ingame ime: Danilo Geri
7. Vaš ID: 42833

﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
1. Lider za Emergency Medical Services.
2.Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije?(Navedite tri razloga uz objašnjenje)
1- U poslednje vreme EMS ima dosta problema sto se dugotrajnosti, kratko traju i nisu najbolje oragnizovani, te ja sebe smatram osobom koja bi mogla da izvede organizaciju na pravi put i da je 2 buduca mandata dovede u red.

2- Dosta dug period zvog rp zivota sam proveo u samom EMS-u, znam procedure, i sve ostalo...

3- Ova organizacija mi je najgotvnija i smatram da ima najbolji roleplay, samim tim bih zeleo da budem lider nje.
﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌﹌
3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Imam spremnu ekipu u koju imam poverenja da znaju raditi svoj posao i odredjene uloge koje ce oni vrsiti.

Na nedljnom nivou bi odrzavao obuke za zaposlenike kojima nesto nije jasno kako funkcionise u samoj organizaciji.

U organizaciju bi postavio najsavremenija vozila koja bi omogucavala mojim zaposlenicima da bezbrizno i brzo stignu do osobe kojoj treba ukazati pomoc.

Razvio bih RolePlay sa ostalim organizacijama kao sto su GOV, SAHP, LSPD, FIB i redovno bih im odrzavao proveru zdravlja zaposlenih.

Imao bih poslban tim koji je zaduzen za geto naselje radi smanjenja krsenja FearRP-a.

Cesto bih radio pravljenje lekova jer smatram da je to jedna od bitnijih stvari u samoj organizaciji.

Napravio bih Logove zaposlnih gde ce oni slati koliko su uradili kog dana i na osnovu toga bih izadavao bonuse koje su zasluzili.

Srecno ostalim kandidatima.
𝒟𝒶𝓃𝒾𝓁ℴ 𝒢ℯ𝓇𝒾

Profa Silnii

Server Administrator
Server Administrator
Čestitamo,pozvani ste na intervju za EMS koji će se održati na GRANDRP diskordu u nedelju 06.04.2025. u 18h.Budite 5 min pre početka u čekaonici.Ukoliko imate nekih pitanja ili problema u vezi ispitivanja kontaktirajte me na diskordu.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Top Bottom