Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected CR , KORUMPIRANOST I id: 73065 , 53544 , 66888 , 14556 , 66607 , 45310

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
23807
Players nickname
Bojke Palicca
Suspect ID
14556 66888 73065 ..
Date of violation
Apr 3, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/SjYnWWW_oVU

Ivica.

Player
Player
mg za obojicu(govorite biografija, roleplay, failrp itd) i pg za tebe(vozis 150 offroad sa sportskim autom)...ako nekom iskocis na sred puta i oni te udare nenamerno to nije cr

B0jke

Veteran
Leader of unofficial org
Mi smo skupa i mi smo odavno prihvatili drugi jezik ako te vec zanima.... i ja ne znam gdje ti vidiš sportsko auto...

Nestro Maestro

Player
Player
ID 23807 krsi PG na pocetku njegovog POV takodje oba lica 23807 i 71499 krse MG tokom njihovog POV. Na mom POV-u se vidi da ovaj id 23807 bezi vozilom u Getto (Red Zonu) od policije cime krsi pravilo FailRp ako se nevaram. Molim da se Leader od Neformalne Organizacije (23807) kazni za preksena pravila.

na sledecem POV se moze videti kako lice krsi navedena pravila

Last edited:

B0jke

Veteran
Leader of unofficial org
Mi smo skupa i mi smo odavno prihvatili drugi jezik ako te vec zanima.... i ja ne znam gdje ti vidiš sportsko auto...samo prevarili ste se enusa nemozete tek tako lako udarit i izbacit sa ceste kao ostala auta tako da ste dzaba udarali... naucite kako se auto po rp udara da sleti sa puta

Teo Crni

Player
Player
Ovaj lik ID 71049 prvo nema veze sa pravilima lik govori da je ovo VDM, onda ID 23807 radi PG vozi sa sportskim autom offroad, radi MG jer govori biografija ig, radi Fear RP jer ga lovu 4 patrole i on nema strah za svoj zivot te ne zaustavlja auto i prijatelju moj CR nije kad te neko slucajno udari jer ti izletis na cestu malo se informiraj o pravilima pa onda kaci. Molim da se lider (23807) od neformalne kazni kao i da se njegova organizacija kazni warnom!

Salamicapodrigusica

Player
Player
Mi smo skupa i mi smo odavno prihvatili drugi jezik ako te vec zanima.... i ja ne znam gdje ti vidiš sportsko auto...
Ma da kakvi rols rojs sportski auto to ti je bato Safari afrika offroad vozilo 4x4 sa blokadom diferencijala namenjeno iskljucivo za brda daj bre posalji bre ceo snimak kad prelazite preko pruge tamo i bezite preko brda tamo iza silosa

Jaki Panj

Player
Player
Ma da kakvi rols rojs sportski auto to ti je bato Safari afrika offroad vozilo 4x4 sa blokadom diferencijala namenjeno iskljucivo za brda daj bre posalji bre ceo snimak kad prelazite preko pruge tamo i bezite preko brda tamo iza silosa
Bolje izbrisi komentar, jos si gluplji od ovog sto je okacio zalbu

Status
Not open for further replies.
Top Bottom