By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!AHAHHAAHHAHAAH STA LIK PRICAMi smo skupa i mi smo odavno prihvatili drugi jezik ako te vec zanima.... i ja ne znam gdje ti vidiš sportsko auto...
Drugi Jezik se na ovom projektu smatra pod MGMi smo skupa i mi smo odavno prihvatili drugi jezik ako te vec zanima.... i ja ne znam gdje ti vidiš sportsko auto...
Mi smo skupa i mi smo odavno prihvatili drugi jezik ako te vec zanima.... i ja ne znam gdje ti vidiš sportsko auto...samo prevarili ste se enusa nemozete tek tako lako udarit i izbacit sa ceste kao ostala auta tako da ste dzaba udarali... naucite kako se auto po rp udara da sleti sa puta
ne smije da stavi jer su se napucavali na autoputu sa nekim sto su robali po autoputuotkud sahp u gradu sto lepo ne okacis od pocetka situacije pov jos udarate da izbacite coveka sa puta
Povuci žalbu i ne blamiraj se warn ces dobiti ako ne povucesudaraju i kasnije ulaze u grad
SVAKI OFF TOPIC DA SE KAZNI
Ma da kakvi rols rojs sportski auto to ti je bato Safari afrika offroad vozilo 4x4 sa blokadom diferencijala namenjeno iskljucivo za brda daj bre posalji bre ceo snimak kad prelazite preko pruge tamo i bezite preko brda tamo iza silosaMi smo skupa i mi smo odavno prihvatili drugi jezik ako te vec zanima.... i ja ne znam gdje ti vidiš sportsko auto...
Bolje izbrisi komentar, jos si gluplji od ovog sto je okacio zalbuMa da kakvi rols rojs sportski auto to ti je bato Safari afrika offroad vozilo 4x4 sa blokadom diferencijala namenjeno iskljucivo za brda daj bre posalji bre ceo snimak kad prelazite preko pruge tamo i bezite preko brda tamo iza silosa
To je decace bilo ironicno sa moje strane prema ovom besmislenom snimku gde covek sa luksuznim sportskim rols rojs autom leti preko brada i vozi 150 na sat!Bolje izbrisi komentar, jos si gluplji od ovog sto je okacio zalbu