Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Status
Not open for further replies.
Your ID
53544
Players nickname
Ivica Tosic
Suspect ID
47852 + 41759
Date of violation
Mar 31, 2025
Time of violation
01:58
Proofs
https://youtu.be/Y84892RwGtA

Ivica Tosic

Player
Player
Stranac 47852 mi stavlja kesu na glavu u neskriptovanoj zelenoj zoni, a u zelenoj zoni su zabranjene sve kriminalne radnje...Stranac 41759 u pozadini mu se cuje discord (00:33) kako sa nekim prica, a zabranjeno je pricati na discordu u rp situaciji

Zoki Roki

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza ostavljam zalbu curatorima nef. org.

THEbest

Player
Player
Admine pogledajte ovaj igrac prijavljuje dva puta za istu situaciju pogledajte vreme i videcete da je on roban Approved - PG | 47852 u grand senora desert nije green zona ne bio si na pesku ne na pumpi evo ga dokaz jer ti mi ne mozemo staviti masku u green zoni i kacis dva puta za istu situaciju .

Last edited:

Kristijan00

Player
Player
Ivice nemoj da radis to sto nebi trebao jednom si kacio owde za istu situaciju i sada drugi put jel realno to sto radis oke ajde swatio sam ti si malo dete ali nadam se da ce admini izwaliti sta ti radis i prawilno postupiti..

THEbest

Player
Player

Vec si pokusao i uspeo da scam uradis liku nemas pravo za istu situaciju kaciti zalbu
Prvo ste zabagovali 2 spajka i sada ovo smaras vise

Ivica Tosic

Player
Player
ovo nije ista situacija, tog lika na ovom snimku ne vidim, plus su u pitanju totalno druga pravila...

THEbest

Player
Player
potpuno druga lokacija potpuno druga pravila krsite
Approved - PG | 47852
nije bitna lokacija nego situacija ako si ga prijavio u 01:55 za jednu situaciju ne mozes ga prijaviti i za ovu u 01:57 onda si montirao klip
ako admin malo bolje pogleda videce sta pricam i naravno ako sada ne obrises klip sa youtube jer sam ga ja sada pogledao oba klipa su na yt trenutno

Vin Turbo

Player
Player
Ili okačiš obe situacije u jedan klip, ili ne montiraj u dva. Ne ide to tako, sve je počelo od prvog klipa koji si izbacio i za koji je bilo odobreno, pa se ovaj video desio. I kao prvo ti nisi bio u zelenoj zoni nego sa strane puta, ne vidim te da stojiš pored dozatora za gorivo, nismo te sa pumpe uhvatili, nego sa autoputa, i stali sa strane da ti stavimo na glavu krpu i da nastavimo dalje.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom