Dobro veče Mujo/Abrahame. Stavio sam Abrahamovo ime pošto mi je on prošli put odgovorio
. Želim još jednom da pitam da li sam bl za lidere zato što sam se prijavio za ballase i bio je drugi razlog Rejected - Leader za Ballas Gang I Vuk Fllow , a potom sam objavio apl za vagose Rejected - Leader za Los Santos Vagos | Vuk Fllow, na kojoj jeste pisalo da sam bl. Rejected - Lider za Emergency Medical Services I Vuk Fllow, na ovoj prijavi za lidera mi je Vuk Cappone napisao laganje za godine, nisam lagao. Tu sam vjerovatno dobio blacklistu. Pošto na svim sljedećim apl mi je bilo odbijeno zbog ,,
Trenutno ne tražimo kandidate sa takvim specifikacijama '' Rejected - Odbijanje ems aplikacije l Marco Dionis tu mi je Abraham potvrdio da sam bl. Moje pitanje je da li sam i dalje bl ili je zabuna?
Izvinjavam se na smetnji i ugodan ostatak večeri...
Rejected - Odbijanje ems aplikacije l Marco Dionis
Mujo/Abrahame zanima me samo jesam li blacklistan za lidere, koji je razlog ako jesam ili je neki drugi razlog? Link odbijene aplikacije: Rejected - Lider za Emergency Medical Services I Vuk Fllow
gta5grand.com
Trenutno ne tražimo kandidate sa takvim specifikacijama '' Rejected - Odbijanje ems aplikacije l Marco Dionis tu mi je Abraham potvrdio da sam bl. Moje pitanje je da li sam i dalje bl ili je zabuna?
Izvinjavam se na smetnji i ugodan ostatak večeri...