Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70700
Players nickname
Vuk Orbbitdva
Suspect ID
73045
Date of violation
Apr 6, 2025
Time of violation
01:23
Proofs
https://youtu.be/WgVthaSbGrU

Vuk narkos

Player
Player
zbog ovakvih igraca ja gubim zelju za igranje na serveru od 5 sati igranja ja provedem 3 sata u zatvoru bez razloga 1. doso sam da kradem masinu za stampanje novca dolazi neki lik sa bugatijem ubija me iz prvog shota i odma tvorza ne znam ni ja kolko ne secam se 2. izlazim iz zatvora rentam auto kazem FIB-u da sam trazeno lice covek masi 5 puta tase i kad pogodi umesto da gleda na tablet dal sam trazeno lice ili ne on me pretrazuje ne nalazi nista i hapsi me zbog nekog oruzija 3. put je u povu zato sto sam uso kao u neki kurac sledeci put ako se ovako nesto desi ja cu ozbiuljno rusiti zabavu svim igracima al svim jer me boli kurac vise

Mix4 Vic3

Player
Player
Postovana Administracijo, Trcanje se desilo zbog takve skripte, lice je hapseno sa razlogom,i rekao bih da lice BanEvadea.

Vuk narkos

Player
Player
Ma sta pricas ti Jel si normalan kakva scripta jaoo samo da izadjem buraz Ako te vidim nece ti biti Dobro krsim svaki pravilo samo da te ubijem

Vuk narkos

Player
Player
Zamolio bih da mi ga lepo popusis onako zneski profeslinalno debliu jedan vidiecs buraz samo cu tebe da trazim I da te pucam bez razloga onda kad krenes da places I kad ti ne Bude vise zabavno vise neces igrati prosto I jednostavno Tako cu da radim svakom policajcu a da me neko zaustavi ne moze vas auto ide 280 R8 ide 450+antiradar znaci stizete me za 20 god znaci kad izadjem samo stojim ispred tvorza I cekam igrace pod imenom: Mixa Vice I debila pod id 65275 Koji me ne pretrazio I reko da imam pusku a nemam znaci debil na maxxxx

Deda Goxx

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda zalbe odlucio sam odbiti ovu zalbu
Igrac ID 70700 ne krsli navedeno pravilo FailRp

Status
Not open for further replies.
Top Bottom