Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected UnBan Appeal G.P 1.1 | Aldin Verstappen

Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
11525
Players nickname
Anes Reyli
Administrators nickname
Aldin Verstappen
Date
Apr 5, 2025
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/kmg1EQp

Cez Reyli

Player
zdravo administraciju dobio sam ban na mom main acc za G.P 1.1 od administarora Aldin a bila je moja greska sto nisam napisao forum da sam se preselio i promenila mise IP al sam napisao dm Aldinu zamolicu za unban sledeci put javi cu ranije hvala.

Jakii Sopranoo

Player
Player
Dobio si ban za 1.1 a to je vise naloga, a ne zbog promjene adrese…
Taj nalog 11525 si kupio od nekoga ili sta vec jer si do sad igrao na 58810 i na “twinku” 61298…
Trebao bi jos kaznu dobiti za laganje administracije…
Po starim povovima, glas od id 11525 i glas na ova dva druga naloga nije ni slican, pa pretpostavljam da si taj nalog frisko kupio ili hakovao pa usao na njega i krenuo ga koristiti…

Cez Reyli

Player
Taj nalog 11525 si kupio od nekoga ili sta vec jer si do sad igrao na 58810 i na “twinku” 61298…
Po starim povovima, glas od id 11525 i glas na ova dva druga naloga nije ni slican, pa pretpostavljam da si taj nalog frisko kupio ili hakovao pa usao na njega i krenuo ga koristiti…
imam rokstar acc gde je taj acc povezen nije ni kupjen nije ni hakovan nego je cisto moj imam dokaze tako da uzivaj

Aladin19

Player
Player
idiote 1.1 nije vise naloga :D

Status
Not open for further replies.
Top Bottom