nemoj pricati brateid 66271 nije hakovanje već 24911
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!nemoj pricati brateid 66271 nije hakovanje već 24911
ae ibro prekini srat, ovo je cisti kimi rubiroza aim, jebena kill aura, on kao nesto busi kontenjer i bas vidis da mu nacilja na njega de je, ako ti znas osnove sto si skinuo aimlock redux na milijuntom accu, mislim ono, o cemu pricamo...Decko da te ja naucim nesta: Aimlock redux je da to locka na lika i ne pušta nišan sa njega i ne mozes pucati kroz zidove. 2. 1 Hot je skroz klir revom ostali AR su bili kroz busne kontenjere da igras igricu znao bi ja sam banovan ali makar znam osnove. Ne pricaj puno ako ne znas.
Au brt ti onda u zivotu nisi video kimi rubiroza aimae ibro prekini srat, ovo je cisti kimi rubiroza aim, jebena kill aura, on kao nesto busi kontenjer i bas vidis da mu nacilja na njega de je, ako ti znas osnove sto si skinuo aimlock redux na milijuntom accu, mislim ono, o cemu pricamo...
ucuti ocajniAu brt ti onda u zivotu nisi video kimi rubiroza aim
Sorry bossucuti ocajni
Jel ti znas da je ulazak autom u zonu Bag Abuse ili ti ban 30 dana?
boss se naljutioucuti ocajni
swipping yasura mozes samo da se nagutaš kare kimija rubiroze npcu mrtvi moj aim ne locka na jebenog igraca a ja ga tresem okolo nego tresem okolo pa sta ubodem, majmune glupi takav cheat ne postoji a ti slobodno mozes da se vratis koriscenju skripte na turfovima luka joe iskompleksirani ni sa cheatom nisi mogao da budes ni blizu mene kad nisam cheatovonije vam ovo aimlock redux ovo vam je kimi rubiroza aim samo tjt
Citer kaci citeratakmice se ko vise cituje
Brate koju ti montazu pravis, na 0:12 se vidi cist wh, a na svakom drugom killu se vidi silent aim, nikad mi nece biti jasno, citujete i pravite montazu.