Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Your ID
66271
Players nickname
Bombolcat Nevergone
Suspect ID
00
Date of violation
Apr 6, 2025
Time of violation
11:23
Proofs
https://youtu.be/ey0cZjGCO1M

Micaaaaaa

propali drogas
Player
Decko da te ja naucim nesta: Aimlock redux je da to locka na lika i ne pušta nišan sa njega i ne mozes pucati kroz zidove. 2. 1 Hot je skroz klir revom ostali AR su bili kroz busne kontenjere da igras igricu znao bi ja sam banovan ali makar znam osnove. Ne pricaj puno ako ne znas.
ae ibro prekini srat, ovo je cisti kimi rubiroza aim, jebena kill aura, on kao nesto busi kontenjer i bas vidis da mu nacilja na njega de je, ako ti znas osnove sto si skinuo aimlock redux na milijuntom accu, mislim ono, o cemu pricamo...

Stefan Rubiroza

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
ae ibro prekini srat, ovo je cisti kimi rubiroza aim, jebena kill aura, on kao nesto busi kontenjer i bas vidis da mu nacilja na njega de je, ako ti znas osnove sto si skinuo aimlock redux na milijuntom accu, mislim ono, o cemu pricamo...
Au brt ti onda u zivotu nisi video kimi rubiroza aim

Konstantin Gracanin

Player
Player
nije vam ovo aimlock redux ovo vam je kimi rubiroza aim samo tjt
swipping yasura mozes samo da se nagutaš kare kimija rubiroze npcu mrtvi moj aim ne locka na jebenog igraca a ja ga tresem okolo nego tresem okolo pa sta ubodem, majmune glupi takav cheat ne postoji a ti slobodno mozes da se vratis koriscenju skripte na turfovima luka joe iskompleksirani ni sa cheatom nisi mogao da budes ni blizu mene kad nisam cheatovo

Micka_Mic

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zaključiti ovu žalbu.

Zahtevam da ID 24911 dostavi svoj POV trenutka kada je ubio ID 66271 sa Sfere u 11:22 - 06.04.2025

Rok za dostavu je 12h

Žalbu nije moguće povući.

Svaki naredni OffTop komentar će biti kažnjen!​

Top Bottom