Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
70506
Players nickname
Antonio Marino
Suspect ID
54273
Date of violation
Apr 6, 2025
Time of violation
22:56
Proofs
https://youtu.be/N8SZLOOtWRI

Dusan Kalinic

Player
Player
Dok sam se vozio sa drugom stao sam da pitam jednog od igraca sto mi bio poznat da li bi hteo da udje u moju familiju. Medjutim dva policajca(Deca), su krenula na mene da se deru i da mi broje bez Razloga. I kada sam ja krenuo svojim putem dobio sam kaznu od 30.000. Usput nadodajem na to da je taj policajac nepoznat.

Deda Goxx

Server Administrator
Server Administrator
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Molim dostavite POV od pocetka RP situacije
Rok za dostavljanje POV-a 16h

Dusan Kalinic

Player
Player
Ja ne shvatam koje jos dokaze hocete. U klipu se jasno vidi pocetak kada sam ja dosao da pitam poznatog igraca da li hoce da udje kod nas u familiju u to vreme se pomera zeleni Truffade i policija krece na mene da se dere i da mi broji po novom pravilu to je zabranjeno gde se krsi [ Fail RP ]. A posle toga mi stize i kazna od nepoznatog policajca koji nije ni bio tu kada se to desavalo.

Dusan Kalinic

Player
Player
Nakon pregleda dokaza, trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Molim dostavite POV od pocetka RP situacije
Rok za dostavljanje POV-a 16h
Ja ne shvatam koje jos dokaze hocete. U klipu se jasno vidi pocetak kada sam ja dosao da pitam poznatog igraca dali hoce da udje kod nas u familiju u to vreme se pomera zeleni Truffade i policija krece na mene da se dere i da mi broji po novom pravilu to je zabranjeno dese krsi [ Fail RP ]. A posle toga mi stize i kazna od nepoznatog policajca koji nije ni bio tu kada se to desavalo.

Deda Goxx

Server Administrator
Server Administrator
Zalba odbijena
Niste dostavili POV od cele situacije u predvidjenom roku

Status
Not open for further replies.
Top Bottom