Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
33966
Players nickname
Mihajlo Sitic
Suspect ID
22345
Date of violation
Apr 7, 2025
Time of violation
21:57
Proofs
https://www.youtube.com/watch?v=Bwx_I3foJ0c

Mihajlo Sitic

Player
Player
Znam da sam los pucac i sve ali ovaj brat pogadja nesto sto apsolutno ne bi trebao da pogodi i zna previse o mojoj poziciji (znam da se cuju koraci dok trcim ali on bas i ne moze preko cele mape da cuje moje korake i da zna tacno gde sam), brat me prefire-ovo par puta negde gde nije imao ideju gde sam. Dok sam skracivao video sam ugasio zvuk da se ne bi culo kako ja pricam sa prijateljima u pozadini ali ako vam je potreban video sa zvukom imam ga i rado cu ga poslati. Ako igrac ID 22345 nema cheat apsolutno mu svaka cast kako se puca lik i jos je englez koji igra na nasem serveru i ne zna ni trunku srpskog.

Stefan Rubiroza

Bate ne smaraj ljubi te brat
Player
Znam da sam los pucac i sve ali ovaj brat pogadja nesto sto apsolutno ne bi trebao da pogodi i zna previse o mojoj poziciji (znam da se cuju koraci dok trcim ali on bas i ne moze preko cele mape da cuje moje korake i da zna tacno gde sam), brat me prefire-ovo par puta negde gde nije imao ideju gde sam. Dok sam skracivao video sam ugasio zvuk da se ne bi culo kako ja pricam sa prijateljima u pozadini ali ako vam je potreban video sa zvukom imam ga i rado cu ga poslati. Ako igrac ID 22345 nema cheat apsolutno mu svaka cast kako se puca lik i jos je englez koji igra na nasem serveru i ne zna ni trunku srpskog.
De je zvuk brt? De su ruke brt?

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Player
Pregled žalbe u toku...

Tica Abyss

You and I drink the poison from the same vine
Player
Odbijeno.
Prvi razlog: POV nije validan (zvuk se ne cuje)
Administrator ima pravo odbiti razmatranje prigovora ako:
  • Ako se mikrofon od osobe koja podnosi zalbu ne cuje​

Drugi razlog: POV iz arene nije validan POV za cheat/pov req samim tim nedovoljno dokaza.​

Status
Not open for further replies.
Top Bottom