Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Project Blacklist Evading I 52301

Your ID
47548
Players nickname
Vitaly Mikhailov
Suspect ID
52301
Date of violation
Apr 5, 2025
Time of violation
000
Proofs
https://gta5grand.com/forum/threads/591185/

Vitaly Mikhailov

#RS1 Governor,ex Sheriff
Leader
Pozdrav,ne kačim ljude ali ovaj put moram gde čovek pokušava na sve načine da mi naudi bez validnih razloga..

Naime ovde imate njegov banovan Forum account za Vredjanje Muje i Projekta gde je pritom ingame izbegao kaznu za to..

Link njegovog banovanog profila:

Specter Haden

Player
Player
Sa obzirom da su oba igraca znala za ovo i bili u bliskom kontaktu sa mnom duzi period, i da je forum nalog banovan vec ima godinu i nesto dana. Time su i oni pomagaci u skrivanju evade-a. Sa obzirom da je taj nalog banovan i da je odluka da se ne banujem ingame donesena, te da sam do nedavno bio administrator prije cega sam temeljito bio istrazen od strane administracije smatram da nema razloga da se ova tema ponovo otvara sem retaliacije od strane doticnih na moju zalbu na njih.

Pavle27

Player
Player
Ovakvim ljudima ovde nije mesto. Ne žele da doprinesu, već samo da naude jer nisu sposobni da postignu nešto sami.

Nemoj da se ljutiš, čuvao si mi mesto samo kad se vratim iz FIB-a.
Jedino koga treba resit i kome nije mesto si ti jer si ljiga koja kaci svakog dana pravi si forum warrior ti i ovaj Vitaly original forum warriori prave dede imate 30g i kacite svakog dana na forumu

Vidoje Kalasnjikov

Player
Player
Sa obzirom da su oba igraca znala za ovo i bili u bliskom kontaktu sa mnom duzi period, i da je forum nalog banovan vec ima godinu i nesto dana. Time su i oni pomagaci u skrivanju evade-a. Sa obzirom da je taj nalog banovan i da je odluka da se ne banujem ingame donesena, te da sam do nedavno bio administrator prije cega sam temeljito bio istrazen od strane administracije smatram da nema razloga da se ova tema ponovo otvara sem retaliacije od strane doticnih na moju zalbu na njih.
Sto bih tebe skrivao, ko si ti? Nebitan lik koji samo zeli da naudi ljudima na serveru, posto je nesposoban da odrzi svoj IC. Bar si priznao o skrivanju evade-a

Specter Haden

Player
Player
Kao što možete da zaključite iz moje skorašnje biografije koju je odobrio isti igrač koji me kači za forum evade, dobro je znao da je taj nalog ukinut već odavno te me prijavio tek onda kada je njemu to odgovaralo da se sveti. Samim time ako cu ponovo biti kaznjen za nesto za sta sam vec kaznjen zelim da se on kazni zajedno sa mnom kao i Vidoje. Hvala.

MilomirMaric

Player
Player
Pozdrav,ne kačim ljude ali ovaj put moram gde čovek pokušava na sve načine da mi naudi bez validnih razloga..

Naime ovde imate njegov banovan Forum account za Vredjanje Muje i Projekta gde je pritom ingame izbegao kaznu za to..

Link njegovog banovanog profila:

Smaras

Niko Salamancaa

Senior Administrator
Senior Administrator
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Ispravite naslov zalbe
Dostavite link novog forum accounta
Rok za sve je 16h

Vitaly Mikhailov

#RS1 Governor,ex Sheriff
Leader
Nakon pregleda dokaza trenutno ne mogu zakljuciti ovu zalbu
Ispravite naslov zalbe
Dostavite link novog forum accounta
Rok za sve je 16h
Ispravljen naslov i dostavljen link:

Stari:
Stari

Novi: Novi

Stari je banovan jer je vredjao kompletan projekat kao i Abrahama i Muju.
Link ne postoji jer je banovan te sa novim nalogom koristi isti ID (kao sto se vidi na gore linku).

Top Bottom