Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Pending review Blacklist Evaiding | 58107 , 66810

Your ID
1312
Players nickname
lucifer uniteforce
Suspect ID
58107 , 66810
Date of violation
Apr 6, 2025
Time of violation
00:00
Proofs
https://youtu.be/DQRRkXS6OLw?si=Rn2gp1ILsubXvfBs

stefaan1.

Player
Player
Momak pod imenom Yui Iwata 58107 je dobio ban za vredjanje projekta, sada je usao pod imenom Rusmir Rekic 66810 gde BAN EVAIDA proverite lepo sve, mislim da ova tastatura mafija mnogo opasna pazite sta radite, jake glave iza fake profila molim da se ovaj kontejner banuje.
opaaa yuiii opasnice mali

Dirgo

Player
Player
Momak pod imenom Yui Iwata 58107 je dobio ban za vredjanje projekta, sada je usao pod imenom Rusmir Rekic 66810 gde BAN EVAIDA proverite lepo sve, mislim da ova tastatura mafija mnogo opasna pazite sta radite, jake glave iza fake profila molim da se ovaj kontejner banuje.
Idi napravi nešto od života imaš 30 godina deda

Yui Wolfschlebergerdorf

Player
Player
E moj ti aj bar si probo lazare

Last edited:

UnknownForumWarior

Player
Player
Amsale polako imas ti jos da zavrsis osnovnu pa sredju pa ces tek skapirati neke stvari jos nisi skapirao sto su te u 6-7 ubacivali u kontejner
Kako se ponasa covek od 30 godina, ti decko sa 30 ili kolko vec imas ponasas se kao klinac, ne znam kako te nije sramota...

Top Bottom