Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Rejected EMS Korumpirana Biografija |Kojke Kojiic I 34359

Rejected
Status
Not open for further replies.

Kojke Kojic

Player
Player
Ime: Kojke Kojiic
Starost: 41 godine
Nacionalnost: Srbin
Mesto rođenja: Beograd
Pol: Muski
Boja očiju: Braon
Boja kose: Braon
Tetovaže: Ruke, noge, ledja
Prednosti: Spreman vozač za svakakav put, snalažljiv, spretan, staložen
Slabost: Kratki zivci

Prica o zivotu(100 reci )
Nisam heroj. Samo neko ko je naučio da ostane pribran kad svet oko njega gori. Prva nesreća kojoj sam prisustvovao imala je više dima nego vazduha. Od tada znam – gde drugi stanu, ja tek počinjem. Ušao sam u EMS ne zbog želje, već potrebe. Neko mora da bude tamo kada se minuta pretvori u večnost. Meni srce ne lupa brže – ono broji. Sekunde. Otkucaje. Sudbine. U pozadini sirene, ali u glavi tišina. Tamo gde drugi vide kraj, ja tražim šansu. Ne nosim krila, ali često dolazim pre anđela.

Prica o karijeri(100 reci)
Moja karijera nije počela iz strasti, već iz potrebe. Video sam previše ljudi kako gube živote čekajući pomoć koja nikad ne stigne. Tada sam shvatio – ako niko neće, ja hoću. Prvi dan u EMS-u me je dočekao sa sirenama, panikom i krvlju. Mnogi bi odustali. Ja nisam. Učio sam na greškama, svako “nije preživeo” me je nateralo da budem bolji. Danas sam više od medicinara – ja sam oslonac, mir u haosu. Moja karijera nije broj dana u službi, već broj puta kad sam pomogao nekome da dobije još jedan.

shod:
1 - Kojke moze da obavlja ilegalne aktivnosti van duznosti (moram i dalje postovati pravila grada)

Status
Not open for further replies.
Top Bottom