Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Lider za National Guard I Uros Borkov

borkovv

Player
Player
Informacije
1. Vaše ime IRL: Uros
2. Vaše godine: 19
3. Vremenska zona:GMT+2
4. Prosjek online po danu: 6-9h
5. Vaš Discord: urkegtt
6. Vaše ingame ime: Uros Borkov
7. Vaš ID: 14037

Dodatne informacije

1. Lider za..... National Guard

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje)
  • Već duže vreme sam deo NG-a i prošao sam kroz gotovo svaki rang, sarađivao sam sa skoro svim liderima. NG je prva državna organizacija kojoj sam se pridružio, tu sam naučio pravila, dobio i poneku kaznu – ali sve to me je oblikovalo. Mislim da je došlo vreme da postanem lider i dobijem priliku da dodatno unapredim ovu organizaciju, učinim je efikasnijom i organizovanijom u Los Santosu. Bio sam HC u svakom mandatu i naučio mnogo – kako od dobrih primera, tako i od stvari koje treba menjati. Verujem da ja i moj tim možemo stvoriti NG kakav do sada niko nije ni zamislio. Da bi organizacija funkcionisala kako treba, potreban je jasan plan, strategija i tim ljudi koji znaju šta rade – koji znaju da pomognu svakome kome je pomoć potrebna. Siguran sam da imam takav tim uz sebe.
  • Želim da NG ostane zapamćen kao organizacija koju sam voleo i kojoj sam bio posvećen. Voleo bih da druge organizacije sarađuju sa nama, kao što bih i ja sa njima. Rank-up će se dodeljivati isključivo po zaslugama – na osnovu aktivnosti, zalaganja i učešća u akcijama. Uvešćemo svakodnevne treninge koje ću voditi ja ili drugi HC članovi, kako bismo unapredili pucanje, reakcije u napadima na ammorun konvoje, kao i pravilno ponašanje u takvim situacijama.
  • Još jedan razlog zbog kog želim da postanem lider NG-a jeste to što ovu organizaciju smatram jednom od najposebnijih – izdvojena je od ostalih državnih organizacija i ima specifičnu ulogu da pomaže drugima. To je velika odgovornost, ali i još veća čast.

3. Vaš savet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji.

Prvo i najvažnije, želim da izgradimo savršen odnos sa svim državnim organizacijama u gradu. Samo kroz dobru međusobnu saradnju možemo postići da svi funkcionišemo efikasno i organizovano. Smatram da vojna organizacija mora biti oslonac svim ostalim, a ne da radi sama za sebe.

Svako od clanova organizacije bio bi zaduzen da ima validnu kamericu . Ovo je veoma bitan detalj jer svakodnevno u NG bude puno upada , kao i pucnjave .

Svake nedelje , organizovao bih sastanak kako bi se dodelili rank up-ovi , pregledali proteklu nedelju i pogledali sta sve mozemo da poboljsamo kako bi Roleplay bio sto bolji u organizaciji .

Dodeljivao bi bonuse za dolazak na akciju ili cuvanje kapije kako bi dodatno motivisao clanove organizacije da budu sto aktivniji :
    + 2,000$ za 1h na kapiji
    + 5,000$ za dolazak na akciju
    + 10,000$ za popunjavanje patrol loga (tri dana za redom ali da je sve po formatu)

RANKOVI

30. General
    29. Zamenik Generala
    28. Assistent Generala
    27. General Major
    26. General Pukovnik
    25. General Potpukovnik
    ---------HC----------
    24. Komandant Cobra Team-a
    23. Komandant Vojne Policije
    22. Zamenik Komandanta Cobra Team-a
    21. Zamenik Komandanta Vojne Policije
    20. Supervisor
    19. Trening instruktor
    -----------HS-------------
    18. VP Nadzornik
    17. Cobra Special
    16. VP Team
    15. Cobra Team
    14. VP Regrut
    13. Cobra Regrut
    12. Marsal
    11. Stariji Vodnik
    10. Vodnik - rank koji bi bio potreban da bi se moglo pridruziti jedinici
    9. Mladji Vodnik
    8. Razvodnik
    7. Desetar
    6. Vojnik III klase
    5. Vojnik II klase
    4. Vojnik I klase
    3. Vojna obuka - rank koji bi se dobijao kad bi se novi clan pridruzio organizaciji
    2. Susspend 24H
    1. Susspend 48H

JEDINICE

Kobre

- Jedinica koja se upucje na globale i lokale
    - Koristi heavy oruzje kad je dozvoljeno
    - Jedinica koja je glavna kada je napad na vojnu bazu
    - Obezbedjivanje guvernera u vanrednim situacijama

Vojna Policija (VP)

- Jedinica koja patrolira po gradu i autoputu , zove pomoc ako nadje nepravilnosti ili kolega koji je van duznosti bez dozvola viseg cina.
    - Jedinica koja prati i obezbeduje konvoj kad se radi ammo-run
    - Jedinica koj proverava dali vojnici imaju medicinsko osiguranje i dozvolu za oruzje, takodje proveravace gepeke zaposlenima.
    - Ako neki vojnik stavio auto da blokira put ova jedinica to sankcionise, kako i nepravilno parkirana privatna vozila zaposlenicima.

KODOVI
    Kod A - Pucanje igre
    Kod B - F8+U
    10-1 - Svi u vrstu kod baraka
    10-2 - Negativno
    10-3 - Prekid komunikacije na radio
    10-4 - Potvrdno
    10-5 - Ponovite poslednji prijenos
    10-6 - Zanemarite poslednji prijenos
    10-7 - Odjava duznosti
    10-8 - Prijava duznosti
    10-10 - Pucnjava