Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Miki Ulemek

Player
Player
1. Vaše ime u RL: Mihajlo
2. Vaše godine: 18
3. Vremenska zona: GMT+1
4. Prosječna aktivnost na dan:4-8h
5. Vaš Diskord: ulemek1312
6. Vaše Ingame ime: Miki Purplehaze

7. Vaš ID: 29349

Dodatne Informacije
1. Lider za: National Guard!

2. Zašto želite biti Lider ove posebne organizacije? (Navedite tri razloga s objašnjenjem)

1-Imam iskustva sa svim drzavnim organizacijama gde sam i u isto vreme bio clan HC, te sam tako reci ucestovao i u vodjenju istih. Ovo mi je dovelo veliko znanje o svakoj State organizaciji sto mi omogucava da laske saradjujem sa njima.
2-Sa sobom dovodim grupu sjajnih ljudi sa bogatim iskustvom koji ce mi pomoci u realizaciji mojih Rp idea.
3- NG mi je omiljena state organizacija pokazao sam se kao sve na serveru ali ne kao lider zelim da iskusim taj osecaj

3. Vaši savjeti za poboljšanje RolePlay razine u organizaciji.
1-Smatram da vojska na prvom mestu mora imate disciplinu. Kako bi odrzao iste i sprovodjenje iste planiram uvesti novu jedinicu JSO. Ova jedinica ce za zadatak imati redovnu kontrolu pripadnika NG, i da ce ta jedinica uvek biti uz generala.

2-Uvodjenje civilnog odjeljenja, ovo odjeljenje ce se baviti upisom novih vojnika na vojni rok pomagat ce meni i mojim zamenicima u organizovanju dogadjaja. Najbitniji zadatak ove jedinice bit ce obuka vojnika i kontrola njihovog rada.

3-Zelim da probam da uvedem novi Rp u vojsci, trenutna ideaa mi je uvodjenje vojne parade gde ce ljudi moci videti snagu i moc vojske.

4-Smatram da je ozbiljan rad u vojsci vrlo naporan i da zasluzuje nagradu. Stoga planiram uvesti isplatu redovnih bonusa svim clanovima vojske u zavistnosti od njihove posvecenosti prema zaduzenju.

Status
Not open for further replies.
Top Bottom