Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

On consideration Leader za The Families | Nikola Sumaher

Nikola Sumaher

Active Member
Leader of unofficial org
Informacije

1. Vaše ime IRL: Nikola

2. Vaše godine: 18

3. Vremenska zona GMT +1

4. Prosjek online po danu 3-4h

5. Vaš Discord: nikola164

6. Vaše ingame ime: Nikola Sumaher

7. Vaš ID: 8842

Dodatne informacije:

1. Lider za..... Families:

2. Zašto želite biti Lider ove specifične organizacije? (Navedite tri razloga uz objašnjenje):

Imam puno iskustva u bandama gde sam proveo vecinu svog vremena po bandama prva organizacija mi je bila banda time sam stekao kroz godine vrlo veliko iskustvo u njima i takodje high comandu de sam samim tim vodio akcije te vrlo bio uspesan u tome. Te imam prijatelje koji su takodje vrlo spetni u vodjenju akcija te sa spreman i imam spremnu celokupunu high comandu.Te zbog svega toga zelim da se oprobam kao lider ove organizacije:

3. Vaš savjet za poboljšanje RolePlay-a u organizaciji:

Ja bi nivo bande doveo na taj nivo da budemo jaci i od celokupnog stejta tako sto bi redovno radili talacka i 24/7 nebi dali predaha stejtu,takoje bi se redovno pucali po getu robali suprotne bande te tako dokazali da smo najaca banda u gradu.Zatim nebi se zadrzo na tome pokusao bih sa vec unapred sklopljenog turf ekipom da zauzmem sve teritorije te i na taj nacin dokazemo da smo najaca banda:

RANKOVI:

1.Suspend
2.Bad Boy
3. The Plug
4. Middle man
5. Green boy
6. Graffit team
7. Graffit team leader
8.Getto Cleaner
9.Turfer
10.O.G
11.Legend