Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!

Approved G.P 1.1/Psovanje Projekta Unban Appeal | 9883

Status
Not open for further replies.
Your ID
9883
Players nickname
Mike Blacck
Administrators nickname
Aldin Mujo Tica
Date
Apr 1, 2025
Time
00:00
Proofs
https://youtu.be/_57p0I6F-KU?si=lcNAt6VmLSJUrhjr

Mike Black

Svaki Dan Ko Petak...
Player
Dobar Dan/Vece pre skoro godinu dana sam dobio ban za G.P 1.1 , Bio sam povredjen pisao sam unban nije bio pregledan iznervirao sam se te sam kreuno psovati projekat,admine,Rage Multiplayer i onda sam otiso ingame na twink nalogu gde sam psovao admine i zatim dobio ban te blokiranje Social Klub naloga posle toga mi je bilo zao jer necu moci igrati divni projekat na kom sam provodio po 6-8 sati dnevno poznavajuci skoro pa sva RP pravila za vec nedelju na pocetku sam radio kao taksi i onda moja Grand RP karijera se zavrsila u FIB-u to je manje bitno ali opet tako lepih secanja na projekat koji sam u jednom kratkom periodu mrzeo i sada mi je zao kada vidim da svi moji prijetelji ga igraju i onda sebi kazem "Tako blizu a tako daleko da opet igram ovaj projekat. " nakon dugog razmisljanja poslao sam Muji poruku za moj unban kao i uvek bez odgovora razlog zasto sam dobio ban je jer me je Admin Tica Abyys banala za G.P 1.1 i ako sam Muji javio za moje menjanje ip adrese ali je problem bio to sto sam najavio za twink i ne za main... Nadam se da su Mujo Simba i Abraham Elkhabib velikog srca i da ce mi oprostiti za gresku i te ce me unbanati hvala jos jednom ❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom