Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.
Your ID
31771
Players nickname
Christos Prada
Administrators nickname
Mujo Simba
Date
Dec 27, 2024
Time
00:00
Proofs
https://imgur.com/a/qpEcQFY

Christos Prada

Player
Player
Dobar dan postovani , nije ovo nikakva zalba na administratora Muju, vec molba da mi se unblokira social club, bio me je tpao Dragan Mačak za pc check i ja sam naravno prihvatio, ali na zalost sam pao pc check, nakon nekog vremena kog sam proveo u bolnici jer sam bio lose zbog astme, i proslo je 2 meseca od mog bana pc checka i kad sam krenuo da ulazim pisalo mi je da mi je banovan social club, jako mi je bilo krivo jer sam cekao 2 meseca da prodje da bi zaigrao ponovo sa svojim prijateljima. Nakon toga sam ponovo isao u bolnicu, gde cujem od drugara da mi je neko igrao na accu, nazvao se Kimi Rubiroza ja ne znam ni sam kako je on uspeo da mi udje na acc i zato sam verovatno dobio ban za 1.1 1.4 gde sam sacekao 108 dana ali pise da je ostalo 9891, znaci odsluzio sam svaku kaznu koju ste mi dali, nadam se da mi mozete pruziti jos jednu sansu za igranjem na ovom predivnom serveru, obrisite mi svaki acc i obrisite mi novac i stvari samo da mi vratite main :31771 id nadam se pozitivnom odgovoru. pozdrav Beny Salamanca
❤️

Status
Not open for further replies.
Top Bottom