Hitam ga 70+15+15=100 i ne umire
EX LEADER BALLAS
EX #RS 1 Server Administrator
By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.
SignUp Now!Bato da znas imalo nesto o grandu znao bi da character ima jos 6hp i da moras da jos jednom hitatHitam ga 70+15+15=100 i ne umire
EX LEADER BALLAS
Ostavi se pucanjaHitam ga 70+15+15=100 i ne umire
EX LEADER BALLAS
Reci muOstavi se pucanja
Ti mu reci bezrukiOstavi se pucanja
covek ima 105 hpHitam ga 70+15+15=100 i ne umire
EX LEADER BALLAS
Izvini milomireTi mu reci bezruki
Mozda ne znam koliko hp ima karakter al i dalje sam te skinuo ko nikog na istom ovom infBato da znas imalo nesto o grandu znao bi da character ima jos 6hp i da moras da jos jednom hitat
Decko nasokan si i nakoksan i jos ides sotkom o cemu da pricamo dalje?Mozda ne znam koliko hp ima karakter al i dalje sam te skinuo ko nikog na istom ovom inf
uozbilji seostavi se evenata sine osnovno ne znas
HHAHAHAHAHAH tebe jedanput nisam sotkom hitao hahahahahahahaDecko nasokan si i nakoksan i jos ides sotkom o cemu da pricamo dalje?
Brt nemoj da vracam instant da se jos vise blamirasHHAHAHAHAHAH tebe jedanput nisam sotkom hitao hahahahahahaha
vrati slobdno na tebe nisam ni izvadio sotku, samo na tvog drugaraBrt nemoj da vracam instant da se jos vise blamiras
vrati slobdno na tebe nisam ni izvadio sotku, samo na tvog drugara
Familija ti se zove hustler family mislim da je sve jasnovrati slobdno na tebe nisam ni izvadio sotku, samo na tvog drugara