Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Aleksandar Losic

Player
Player
ID 71218
in game
Aleksandar Losic
12 godina u gradu
discord : viper511

bio sam do kraja mandata u pd sada sam u shap privlaci me dozivljaj da sam policajac zato sam i usao na server, ugram sa uzivanju i maximalno se trudim, hocu da uvedem novitete koje ce olaksati rad kao i kompletno funkcionisanje PD -a. Poznajem mnogo dobre vestin iz OOC koke mogu da prenesem u IC i unapredim rad i dam predloge za mnogim izmenama kako bi se dovelo do savrsenstva u radu i funkcionalnosti.

Aleksandar Losic

Player
Player
ime Aleksandar Losic

ID 71218
in game
Aleksandar Losic
12 godina u gradu
3 do 5h ovako a vikendom i vise
bio sam do kraja mandata u pd sada sam u shap privlaci me dozivljaj da sam policajac zato sam i usao na server, ugram sa uzivanju i maximalno se trudim, hocu da uvedem novitete koje ce olaksati rad kao i kompletno funkcionisanje PD -a. Poznajem mnogo dobre vestin iz OOC koke mogu da prenesem u IC i unapredim rad i dam predloge za mnogim izmenama kako bi se dovelo do savrsenstva u radu i funkcionalnosti.

Acko pederu

Player
Player
ID 71218
in game
Aleksandar Losic
12 godina u gradu

uzimassss

Status
Not open for further replies.
Top Bottom