Welcome!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

SignUp Now!
Rejected
Status
Not open for further replies.

Ivan Groti

Player
Player
1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 3-7h
5. Vaš Discord parada09
6. Vaše ingame ime Ivan Groti
7. Vaš ID 51139

1. Lider za LSPD

2. Zašto želim da budem Lider LSPD-a?

1. Iskazivanje liderskih sposobnosti i odgovornosti:
    Do sada nisam imao priliku da budem lider, ali smatram da posedujem sve kvalitete potrebne za tu poziciju. Želim dokazati da sam sposoban da vodim ozbiljnu državnu organizaciju, da donosim pametne i promišljene odluke, i da budem uzor ostalim članovima.
  2. Zrelost i iskustvo:
    S obzirom na godine koje sam proveo u RP zajednicama i iskustvo koje sam stekao u raznim ulogama, smatram da sam dovoljno zreo i odgovoran da vodim ovakvu organizaciju na visokom nivou i izgradim stabilnu, profesionalnu i efikasnu RP sredinu.
  3. Potencijal LSPD-a za vrhunski RP:
    LSPD ima ogroman potencijal da bude srž dobrog RP-a u gradu. Kao lider, posvetio bih se tome da se svaka situacija maksimalno iskoristi za RP – bilo da je u pitanju jednostavna patrola ili zahtevna specijalna akcija. Želim da LSPD bude sinonim za kvalitetan i organizovan RP.

3. Predlozi za poboljšanje RP-a unutar LSPD-a:

• Sistematske patrole:
    Uveo bih sistem sektorskih patrola. Svaki deo grada bio bi pokriven određenom jedinicom koja bi imala odgovornost za taj sektor. Time bi se povećala efikasnost i prisutnost policije na terenu, a građani bi imali osećaj sigurnosti.
  • Saradnja sa drugim državnim službama:
    Redovno bih organizovao zajedničke operacije sa FIB-om, a uz saglasnost vlade i sa SAHP-om. Cilj je bolja koordinacija i ozbiljnije RP akcije, naročito u situacijama visokog rizika.
  • Radarske i sigurnosne kontrole:
    Postavljanjem mobilnih i fiksnih radara u ključnim delovima grada, uticali bismo na bezbednost saobraćaja i smanjenje prekršaja.
  • Kvalitetan sistem regrutacije:
    Članovi bi ulazili isključivo putem aplikacija ili regrutacija u igri. Prijave bi bile moguće preko LSPD Discord servera, gde bi svako morao da prođe detaljnu proveru pre nego što postane deo organizacije.
  • Unutrašnje jedinice i specijalne grupe:
    Imali bismo operativne jedinice kao što su Detektivi i SPU:
    • Detektivi bi se bavili složenim slučajevima, kriminalnim istragama, kao i suzbijanjem narkotika.
    • SPU bi bio stalno treniran i spreman za specijalne intervencije poput talačkih situacija, pljački i terorističkih pretnji.
  • Zdrava i profesionalna komunikacija:
    Ne bih tolerisao nikakav oblik nepoštovanja, ni unutar orga ni prema drugim organizacijama. Radio komunikacija bi bila profesionalna, uz obavezno korišćenje šifri i kodova. Svaki oblik toksičnosti bio bi strogo sankcionisan.
  • Sistem nagrađivanja:
    Svi članovi koji pokažu trud, zalaganje i odanost organizaciji bili bi nagrađeni bonusima svaka 3 dana. Kada god sam u mogućnosti, celokupni tim bi dobio kolektivni bonus kao znak zahvalnosti i motivacije za dalji rad.

Predlog hijerarhije i rankova:

1. Suspendovani član
  2. Policajac na obuci
  3. Saobraćajac
  4. Mlađi Policajac
  5. Policajac
  6. Stariji Policajac
  7. SPU Operativac
  8. SPU Podporučnik
  9. SPU Poručnik
  10. Mlađi Detektiv
  11. Stariji Detektiv
  12. Supervizor
  13. Zamenik Komandira Detektiva
  14. Zamenik Komandira UKP-a
  15. Komandir Detektiva
  16. Komandir UKP-a
  17. Kapetan stanice
  18. Komandir
  19. Direktor policije
  20. Zamenik Načelnika
  21. Načelnik Policije

Noa Bolo

Senior Administrator
Senior Administrator
Čestitamo, pozvani ste na interview za LSPD koji će se dešavat u Utorak 22/04/2025 u 18:00h Budite u čekaonici na GrandRP Discordu 5 minuta prije početka Ako imate nekih zabrinutosti oko interviewa, kontaktirajte me preko discorda.

Noa Bolo

Senior Administrator
Senior Administrator
Odbijeno!
Razlog: Nedolazak na intervju

Status
Not open for further replies.
Top Bottom