1. Vaše ime IRL: Ivan
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 3-7h
5. Vaš Discord parada09
6. Vaše ingame ime Ivan Groti
7. Vaš ID 51139
1. Lider za LSPD
2. Vaše godine 15
3. Vremenska zona GMT+1
4. Prosjek online po danu 3-7h
5. Vaš Discord parada09
6. Vaše ingame ime Ivan Groti
7. Vaš ID 51139
1. Lider za LSPD
2. Zašto želim da budem Lider LSPD-a?
- Iskazivanje liderskih sposobnosti i odgovornosti:
Do sada nisam imao priliku da budem lider, ali smatram da posedujem sve kvalitete potrebne za tu poziciju. Želim dokazati da sam sposoban da vodim ozbiljnu državnu organizaciju, da donosim pametne i promišljene odluke, i da budem uzor ostalim članovima. - Zrelost i iskustvo:
S obzirom na godine koje sam proveo u RP zajednicama i iskustvo koje sam stekao u raznim ulogama, smatram da sam dovoljno zreo i odgovoran da vodim ovakvu organizaciju na visokom nivou i izgradim stabilnu, profesionalnu i efikasnu RP sredinu. - Potencijal LSPD-a za vrhunski RP:
LSPD ima ogroman potencijal da bude srž dobrog RP-a u gradu. Kao lider, posvetio bih se tome da se svaka situacija maksimalno iskoristi za RP – bilo da je u pitanju jednostavna patrola ili zahtevna specijalna akcija. Želim da LSPD bude sinonim za kvalitetan i organizovan RP.
3. Predlozi za poboljšanje RP-a unutar LSPD-a:
- Sistematske patrole:
Uveo bih sistem sektorskih patrola. Svaki deo grada bio bi pokriven određenom jedinicom koja bi imala odgovornost za taj sektor. Time bi se povećala efikasnost i prisutnost policije na terenu, a građani bi imali osećaj sigurnosti. - Saradnja sa drugim državnim službama:
Redovno bih organizovao zajedničke operacije sa FIB-om, a uz saglasnost vlade i sa SAHP-om. Cilj je bolja koordinacija i ozbiljnije RP akcije, naročito u situacijama visokog rizika. - Radarske i sigurnosne kontrole:
Postavljanjem mobilnih i fiksnih radara u ključnim delovima grada, uticali bismo na bezbednost saobraćaja i smanjenje prekršaja. - Kvalitetan sistem regrutacije:
Članovi bi ulazili isključivo putem aplikacija ili regrutacija u igri. Prijave bi bile moguće preko LSPD Discord servera, gde bi svako morao da prođe detaljnu proveru pre nego što postane deo organizacije. - Unutrašnje jedinice i specijalne grupe:
Imali bismo operativne jedinice kao što su Detektivi i SPU:- Detektivi bi se bavili složenim slučajevima, kriminalnim istragama, kao i suzbijanjem narkotika.
- SPU bi bio stalno treniran i spreman za specijalne intervencije poput talačkih situacija, pljački i terorističkih pretnji.
- Zdrava i profesionalna komunikacija:
Ne bih tolerisao nikakav oblik nepoštovanja, ni unutar orga ni prema drugim organizacijama. Radio komunikacija bi bila profesionalna, uz obavezno korišćenje šifri i kodova. Svaki oblik toksičnosti bio bi strogo sankcionisan. - Sistem nagrađivanja:
Svi članovi koji pokažu trud, zalaganje i odanost organizaciji bili bi nagrađeni bonusima svaka 3 dana. Kada god sam u mogućnosti, celokupni tim bi dobio kolektivni bonus kao znak zahvalnosti i motivacije za dalji rad.
Predlog hijerarhije i rankova:
- Suspendovani član
- Policajac na obuci
- Saobraćajac
- Mlađi Policajac
- Policajac
- Stariji Policajac
- SPU Operativac
- SPU Podporučnik
- SPU Poručnik
- Mlađi Detektiv
- Stariji Detektiv