Pisem ovu zalbu, dalke gospodin Noa Bolo ( administrator ) dolazi na poziv EMS covjeka te speca situaciju a nije bio od pocetka u pov-u ako ga uopce gospodin Noa ima, moci ce se vidjeti kako ja EMS djelatniku govorim da ne diže covjeka di ja u toji situaciji imam pištolj u ruci, ocito da se gospodin iz EMS ne plaši pištolja i nakon sto je gospodin Noa Bolo mene poslao za MG ( za koji nikad nisam dobio objašnjenje od gospodina Noe Bolo ) EMS krece dizati čocjeka za kojeg sam mu reko da ne diže! G.P. 6.5 sam napravio zato sto nakon svih mojih upozorenja EMS radi AA, FearRp... No on nije kažnjen za to dok sam ja dobio MG, G.P. 6.5 i onda kad sam gospodina Noa Bolo zvao da dođe da mi objasni zasto stam ja dobio kaznu a EMS ne on mene stavlja na 60 minuta utišanje za tikete. Mislim da sam bio jasan ako nešto nije jasno tu sam da dam odgovor!!!
Zahtjevam pov od gospodina Noe Bolo, zahtevam da i EMS bude kažnjen po što sam i ja kažnjen i zahtevam da Noa Bolo dobije kaznu za to što je napravio!
Hvala Lp!
Zahtjevam pov od gospodina Noe Bolo, zahtevam da i EMS bude kažnjen po što sam i ja kažnjen i zahtevam da Noa Bolo dobije kaznu za to što je napravio!
Hvala Lp!